2777
2789
عنوان

درددل

117 بازدید | 19 پست

یکی خودش اومد تو زندگیش با حرفاش قسم هاش خامم کرد و چند ماه بهام بود یدفعه اخلاقش عوض شد و گفت مریضم و معدم غده داره کلی سرد بهام شد اولاش ی کم بهام حرف نمیزد اذیت میشد و میگفت طاقت نداره دلم صداتو نشنوم ولی الان حتی ی هفته هم نیستش البته کلا نیستش امروز واسه پولی که پیشش داشتم بهش پیام دادم گفت چهار روز قبل عملم استرس بهم وارد کردی  یعنی بخاطر مریضیشه اینجوری شد خیلی اذیت شدم خودش اومد با هزار جور حرف تو زندگیم خودشم اینطوری رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهانه جدایی آورده

یعنی الکی گفته که مریضه و قراره عمل کنه هر کادویی هم‌واسم خریده بود پسش دادم هفته پیش الان اون جواب پیام های منو نمیداد منی که همش بلاکش میکردم و جوابشو نمیدادم 

شگرد جدید پسرا یا سرطان دارن یاغده و..

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نمیدونم به چه دلیلی به کسی که تعهدی بینتون نیست پول دادی ، قدر و ارزش خودتونو بدونین دنبال پیشرفت و خوشحالی خودتون باشین هرکسی رو تو زندگیتون راه ندین ، تصمیمای الانتون یه عمر آینده و خوشی و بدی هاتونو میسازه ، کاش من با تجربه الانم برمیگشتم به بیست سالگی 

شاید الکی گفته برو رو در رو باهاش حرف بزن ببینش

میگفت نمیتونم با این حال ببینمت نه من چند بار ازش ایراد گرفتم از دور میدیدمش میگفتم به خودت برس  بعد اون مریضی میگه بدتر شدم نمیخام ببینیم

دلم واسش سوخت نیاز داشت به پوله بخاطر کارش

فکر کردی چجوری میخاست ازت پول بگیره که راضی بشی بدی ، اول مختو بزنه عاشق و احساساتی بشی، به نظرم پولتو ازش بگیر و قیدشو بزن ، به خودت و زندگیت فرصت بده آدم درستی بیاد