2777
2789
عنوان

ارثیه ای که مادرشوهر نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 87 پست
 قانع شدم عزیزم 

من خودم الان تو شرایطیم ک تو خانواده همسرم تقسیم الارث شده و هرکسی سهم خودش رو برده...الان مادر همسرم هیچی از خودش نداره...تنها کسی هم ک داره ازش مراقبت میکنه همسر من هست .بقیه پی زندگیشونن...ولی خدا از درودیوار واسم برکت میباره...شرایط زندگی ما خیلی سخت شده چون از یک ادم سالمند داریم مراقبت میکنیم و اخلاقا و بدرفتاریهاش هم بماند...ولی خیرش اومده تو زندگیم...منم میتونم بگم به من چ.مثل بقیه.ولی مادره.منم خودم بچه دارم.باید از روزی ترسید ک بچه م بزرگ بشه و همین بلا سرم بیاد...مال دنیا واقعا ارزش نداره.حتی اگر مادر خودم هم حقمو بخوره،یا خواهروبرادر، میگذرم.اصلا واسم مهم نیست.فرض میکنم اصلا خونه ی پدری در کار نبوده...بااین تفکر به زندگی ادامه میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم الان تو شرایطیم ک تو خانواده همسرم تقسیم الارث شده و هرکسی سهم خودش رو برده...الان مادر همسر ...

خده بهتون سلامتی داره اره اینجوری هم میشه فکر کرد خدا کنه خانم مرده تحت فشار نزارتش حداقل

وقتی سه دونگ از اون خونه بنام پسر هست چرا مادر پیشنهاد ساخت طبقه دوم اون ملک رو از طرف پسرش رد کرده ...

ببین بحث من کلی هست...خوب مسلما مادره داره اشتباه میکنه قبول دارم...ولی من میگم گذشت کنیم چون طرف مقابل مادره،نه زن همسایه

من خودم الان تو شرایطیم ک تو خانواده همسرم تقسیم الارث شده و هرکسی سهم خودش رو برده...الان مادر همسر ...

مادر این آقا خودشون مستقل هستن فقط ملکشون مشاعه . پسرشون پیشنهاد منطقی و معقولی دادن . بهر حال پسرشون هم حقی دارن و همینطور تکلیفی در قبال همسر و فرزندشون. 

بحث سر نگهداری یا پرستاری از مادرشون نیست.

مادر این آقا خودشون مستقل هستن فقط ملکشون مشاعه . پسرشون پیشنهاد منطقی و معقولی دادن . بهر حال پسرشو ...

خدا همه مونو عاقبت ب خیر کنه .انشالله هیچ وقت هیچ کس تو همچین شرایطی قرار نگیره و دل کسی نشکنه

ببین بحث من کلی هست...خوب مسلما مادره داره اشتباه میکنه قبول دارم...ولی من میگم گذشت کنیم چون طرف مق ...

با شرایط اجاره ها آیا پسرشون توان پرداخت اجاره های آن چندانی دارن؟

بحث اینه شمایه جا گذشت می‌کنی ولی در حق کس دیگه ظلم می‌کنی این گذشت ارزشی نداره .

با شرایط اجاره ها آیا پسرشون توان پرداخت اجاره های آن چندانی دارن؟ بحث اینه شمایه جا گذشت می‌کنی ول ...

واقعا شما خیلی منطقی هستین برخلاف اون خانوم وقتی این پسر با دوتا بچه تو یه خونه ۵۰متری زندگی می‌کنه چرا باید. مادر تو خونه ۲۰۰متری زندگی کنه اگه پسر گذشت کنه به زن و فرزندانش ظلم کرده 

میشه باورکن خیلی زود

خوب بره طبقه بالا خونه مادرش رو بسازه،برای ساخت که حتما نباید همش به نام خودش باشه

مادر میگه اگه ساختی باید سه دونگ از بالا هم به نامه من بشه ولی زن پسرش گفته من طلا بفروشم ماشین بفروشم فردا برسه به بقیه

میشه باورکن خیلی زود

واقعا شما خیلی منطقی هستین برخلاف اون خانوم وقتی این پسر با دوتا بچه تو یه خونه ۵۰متری زندگی می‌کنه ...

مادرشوهر خودم یه خونه قدیمی ارثیه داره بارها پدرشوهرم بخاطر هزینه های نگهداری خونه قدیمی تحت فشار گذاشته برای فروش. شخصا همیشه بهش توصیه میکنم ارثیه شو برای روزهای کهولت سن خودش حفظ کنه . وگرنه اگه بخوام بدجنس بازی در بیارم میگم بفروش. آدم از آینده خبر ندارن. شاید خدا عمر طولانی بهش بده. در آینده زمین اون خونه با ارزش میشه.