2777
2789
عنوان

ارثیه ای که مادرشوهر نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 87 پست
به نظرم این مادر خانواده است که در جوانی یا حتی میانسالی تمام سختی ها را تحمل می کنه و از خوشی هاش م ...

چرا به این پسرش هم همون زمین نداده؟

حق پسرش رو داره پایمال میکنه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
اولا که سه دونگ به نامش هست و تا مادر رضایت نداشته باشه تا زمان حیات باید صبر کنه. دیگه چه شکایتی کن ...

اصلا اینطور نیست که پسر و مادر به یک اندازه ارث ببرن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیشه قضاوت کرد.شاید پسره اخلاقی داره که مادر جرات نمیکنه خونه رو بزنه ب نامش که مبادا آخر عمری آواره بشه.

ب نظرم فقط مادر رو راضی کنن که وصیت کنه بعد از من سه دونگ دیگه این خونه مال همین پسرمه‌.

اینجوری هر دو خیالشون راحته 

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

ب صورت قانونی اقدام کنن تا تقسیم ارث مجدد صورت بگیره

اون اقا نباید حق خودش و فرزندانش پایمال بشه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

خوب بره طبقه بالا خونه مادرش رو بسازه،برای ساخت که حتما نباید همش به نام خودش باشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
به نظرم این مادر خانواده است که در جوانی یا حتی میانسالی تمام سختی ها را تحمل می کنه و از خوشی هاش م ...

عزیزم کامل بخون اون پسر گفته به نامم کن تعهد میدم تا زمانی که مادر هست اونجا زندگی کنه و خودش طبقه بالا رو بسازه، مادر خیلی بی انصافی خوب اون مادر بمیره بقیه بچه ها میان همون خونه رو هم میگیرن درصورتی که قلاب کامل ارثشون رو گرفتن،

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
خوب بره طبقه بالا خونه مادرش رو بسازه،برای ساخت که حتما نباید همش به نام خودش باشه

فردا ک مادرشون فوت شد ، بقیه بچه ها حقشو میخورن و علاوه بر منزل مادری سرمایه ی خودشم از دست میده

وقتی مادرشون انصاف نداره بقیه شون ،انصاف میکنن؟بعید میدونم

اصلا اعتمادی نیس

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

حواسش باشه ۳ دنگ مادرشوهر به نام کسی نشه که بدبخت میشه 

مادربزرگ من ۳ دنگ به نام خودش و پدربزرگم بود 

وقتی پدربزرگم فوت شد 

مادربزرگم ۳ دنگ خودش و به نام پسرخواهرش کرد 

پسر خواهرش هم همه ی خونه رو بالا کشید یه ابم روش 

پسر خواهرش هم گفت اون ۳ دنگ پدربزرگتان کرایه و رهن سالهای که مادربزرگ نشسته 

از طریق قانونی همه شو بالا کشید 

فقط یه چندر غاز پرت کرد جلو دختراش

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من حرف از مذهب زدم؟ من حرف از انسانیت زدم...شما هرجور که دوست داری مختاری رفتار کن.

من خودم اعتقادم مثل شماست بخاطر مال دنیا اصلا نباید تو روی پدر و مادر موند...ولی انسانیت مادره چی میشه ؟

اخیرا دیدم خیلی از والدین ب بچه هاشون تو این زمینه ظلم کردن و میکنن چطور میتونن؟!!! چرا حق اولاد فر ...

چون بیشعورن فک میکنم یه نون دادن بچه خورده و بزرگش کردن وظیفشون رو انجام دادن بعد یه عده هم میان میگن بی انصافیه زن و شوهر بدبختی کشیدن چرا ارث میخواد به نام پسر بشه تا مادر هست بزرگه بره کار کنه والا از قدیم کمک پسرا میکردم خونه میخریدن و عروسی می‌گرفتم برا دخترم جهاز و سیسمونی، وضعیت اقتصاد الان رو نمیبینن، پسر کوچیکه در حقش ظلم شده الآنم میخواد حقشو بگیره تا خیالش راحت شه، اگر میخواید بچه ارث یا کمک نخواد و شما موقع مریضی و پیری مواظبتون باشه لطفاً بچه نیارید 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
من خودم اعتقادم مثل شماست بخاطر مال دنیا اصلا نباید تو روی پدر و مادر موند...ولی انسانیت مادره چی می ...

خدا هست...خدا کارش رو خوب بلده...جواب خوبی فرزند و بدی مادر میمونه با خدا

مطمئنا عوضش رو خدا ب فرزند میده و به مادر...

من حرف از مذهب زدم؟ من حرف از انسانیت زدم...شما هرجور که دوست داری مختاری رفتار کن.

وقتی سه دونگ از اون خونه بنام پسر هست چرا مادر پیشنهاد ساخت طبقه دوم اون ملک رو از طرف پسرش رد کرده و چرا اجازه ساخت رو منوط به این کرده که سندش بنام مادر باشه؟