2777
2789
عنوان

دهک بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 140 پست
چجوری

یارانتون جدا کنید😂😂

ریسکه ها چند باره میگم اما اطرافیان من اکثرا خانما جدا کردن برا خودشون 

چون خانما چیزی به نامشون نیست و گردش حساب زیادی ندارن دهک میاد پایین 

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظشون کنه  یارانه خودت و دوتا بچه هارو جدا کن البته ریسک هم هست شاید کلا واریز نشه اما اگ ...

یعنی من شنبه برم بگم یارانه خودم ودخترم میخام جدابشه از شوهرم امکان داره؟نمیگن تو متاهلی جدانشدی که خودت سرپرست بشی؟

لایک نکنید لطفاااا.
ببخشید بلدنیستم ازکجابفهمم اومده پیام،میاد؟ فروشگاه رفاه واینا،کوروش؟

همین مغازه هایی که نوشته فروش کالا برگ برو اونجاها

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

دیگه باید یه چیزی ته این مملکت بمونه واسه اختلاس گرای بعدی

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
مرسی عزیزم  جدا کنم بهتره یعنی دهکمون پایینتر میاد

والا من با شوهرم بودیم بخدا مستاجر هیچی نداشتیم دهک ۷ 

جدا که کردم هم خودم دهکم اومد پایین هم یارانه ۴۰۰ هزاری شد شوهرمم دهکش اومد پایین چیزی که حقمونه 

اخه ما چی داشتیم که دهکمون ۷ بود

البته شاید قطعش کنن ها من ریسک کردم 

اما خداروشکر قطع نشد یماه واریز نشد از ماه بعدش واریز کردن

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
همین مغازه هایی که نوشته فروش کالا برگ برو اونجاها

باکارتی که یارانه توش میاد؟

ازکجافهمیدی بهت تعلق گرفته فجذانه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

باکارتی که یارانه توش میاد؟ ازکجافهمیدی بهت تعلق گرفته فجذانه

تو کارت خوان زد معلوم میشه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...