2777
2789
عنوان

دهک بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا همه رو درست زدم اسم فامیل شوهرمم خودش اورد بعد میزنه نامشخص برا دهک

نمیدونم والا باید خط یارانه بگیر سرپرست و کد ملی ایشون باشه 

من زدم خودم سرپرستم دیروز بالا آورد

البته شاید سایت شلوغه بزار ساعتای دیگه برو

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
اره دوتا

خدا حفظشون کنه  یارانه خودت و دوتا بچه هارو جدا کن البته ریسک هم هست شاید کلا واریز نشه

اما اگه خودت بشی سرپرستشون دهکتون میاد پایین و یارانتون میشه ۴۰۰هزاری

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
نفری ۲۲۰تومن میتونی از فروشگاه خرید کنی

ببخشید بلدنیستم

ازکجابفهمم اومده پیام،میاد؟

فروشگاه رفاه واینا،کوروش؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

برادر شوهر من درسته مستاجره فعلا ولی وضع شون خوبه حقوقش خوبه بعد این 220 تومن رو ندادن بهشون داشت سکته میکرد😂🤭

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...