2777
2789
عنوان

دهک بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست رو دلم نزاااار که خون مارو زدن دهک ۹ درخواست وام دادیم گفتن راتو بکش برو حرفی بزنی یارانتونو هم قطع میکنن 

اونوقت عموم ک پولدار فامیله دهک ۳ 

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

خانما یه روش میگم براتون 

که یاراتون قطع نشه و دهکتون بیاد پایین

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
ببین الان دوباره رفتم همینجور باقی موند همه رو زده نامشخص😳

کد ملی کیو زدی؟؟؟

کی سرپرسته

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
شوهرم کارگره ۱۰ تومن حقوق واقعا بالاست والا غذامون بزور جور میشه 

پس دهک بندی هاشون هم مثل بقیه چیزاشون چرته

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چجوری میگزرونن خیلی سخته 

روستا زندگی میکنن مادرم بنده خدا دیسک داره زده به پاهاش افتاده تو خونه کیست لوزالمعده داره یه دکتر درست حسابی نمیشه بره خوراکشونم نون هست یه کیسه برنج دمپخت کنن این مملکت هیچیش سر جاش نیست بی عدالتی بیدااااااااااد میکنه

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
ما دهک ۸ ایم فجرانه هم ندادن بهمون،فدا سرم فقط کاش یارانه رو قطع نکنن لازم دارم

فجرانه؟چیه براهمه چقد؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ندارم هنو🥺

عزیزم الهی بزودیه زود صاحب نی نی شی

یارانتو جدا کن

البته ریسکه ها شاید قطع بشه کلی بستگی به شانس خودت داره اگه شاغلی که بزار با شوهرت بگیری

من خانه دارم تنها واریز ماهانم همین یارانه است😂😂

مال خودم و دخترم جدا کردم 

دهکمون پایینه خداروشکر ماهیی ۸۰۰تومن داریم الحمدالله🤲🤲🤲🤲