2777
2789

درامدش خیلی پایین همش ۱۴تومن یه آپارتمان دوخوابه داره ۲۲۰۰می ارزه یه سه دونگ دیگه داره ۲دوتمن قیمتش یه زمین داره۷۰۰قیمتش یه دو دنگ زمین داره ۶۰۰می ارزه   یه ۲۰۰میلبونم تو بانک داره حالا میگه وضع من خوبه ولی تو قدر نمیدونی در صورتی که خواهر و برادرش بهترین درآمدو دارن تا اعتراض میکنم میگه من وضع مالیم خیلیم خوبه نظر شما چیه ؟

میشه باورکن خیلی زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم درامده شوهر من بالای ۱۵ تومن سرمایه شه ولی الان درامدش صفره چه فایده وقتی تو رفاه نیستی و از سرمایه ت سودی نداری بتونی راحت زندگی کنی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

شما خودتم شاغلی و تلاش میکنی درآمدت بهتر شه؟ 

وضعیت مالی شوهرت خوبه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همش به نام کنه به جز اون سه دونگ 

خب پس خوبه

درامد همسرتون بنظر من بالا نیست

ولی با توجه به جیب و داشته هاشتون

اگر به نام کنه و ماهانه پول بزنه واستون و راحت باشید 

عالیه

خب پس خوبه درامد همسرتون بنظر من بالا نیست ولی با توجه به جیب و داشته هاشتون اگر به نام کنه و ماه ...

ماهیانه همیشه نمبده اما نمی‌ذاره کمتر دوتومن توکارتم باش

میشه باورکن خیلی زود