2777
2789
عنوان

حساسیت من نسبت به مادرشوهرم

495 بازدید | 31 پست

با مادرشوهرم حیاطمون مشترکه. شوهرم خییییلی مرد خوبیه. بهم محبت میکنه،هرچی که میخوامو سریع واسم میخره، دائم میبرتم تفریح و بیرون، هرجایی بخواد بره منو میبره همراه ینی بدون من هیجا نمیره، خیلی هوامو داره، کارت حقوقش دستمه، واسم خرج میکنه، تو خونه خیییلی بهم محبت میکنه، هرکاریو که بخواد انجام بده قبلش باهام مشورت میکنه خلاصه از همه نظر ایده آله...

تنها مشکلی که من دارم مادرش تنهاس بخاطر همینم همش میاد تو خونه ما(میاد پیش بچه هام) خیلی اذیت میشم. به شوهرمم گفتم که رفتمو آمد زیادیش اذیتم میکنه ،با مادرش خیلی محترمانه صحبت کرده اما بازم فایده نداشته...

الان ازتون راهنمایی میخوام که چطور از حساسیتم نسبت به رفتو آمدای مادرشوهرم کم کنم با توجه به خوبیایی که همسرم داره.

تاپیکم تکراریه اما هر جمله مثبت و تاثیرگذار از شما دوستام واسه من کلی ارزش داره و حالمو خوب میکنه و دیدمو تغییر میده  

عزیزم الهی که هزار ساله بشید ولی به این فکر کن یه روز از سرتنهایی مجبور باشی بری خونه بچه ت 

اون سنش زیاده مثل ما نمیتونه خودشو با گوشی و ... سرگرم کنه واقعا دق میکنه اگه پیش شما هم نیاد 

به نظرم واسه خودتون خوراکی بخرید با مادرشوهرت بشینید پای فیلم و ... خیلی هم خوش میگذره 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آزارنمیرسونه،عزیزم چه اشکالی داره،خب اونم تنهاست وشمارودوست داره که میاد،مطمعن باش اگه دوستتون نداشت پاشوخونتون نمیزاشت،خودت روبزارجای اون،ازتنهایی فرارمیکنه،یک روزی هم ممکنه منوشما تنهابشیم

همسرتون انقدر واستون ارزش و احترام قائل از هیچی دریغ نمیکنه شماهم یکم راه بیا با مادر تنهاش البته اگه اذیت و دخالتی نداره گناه داره

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
عزیزم الهی که هزار ساله بشید ولی به این فکر کن یه روز از سرتنهایی مجبور باشی بری خونه بچه ت  ا ...

بله درسته یه روزی قراره خودمم مادرشوهر بشم ان شاالله. چشم عزیزم انجام میدم

یه روز خودت مادر شوهر میشی و یکی مث خودت پیدا میشه از خونه پرتت کنه بیرون . بمده خدا پیش نوه هاش میاد . بنظر منکه پسراشونو بذارن از دوس دختر بچه دار بشه ! ولی دختره رو نگیرن ! راحت پسرشونم از دست نمیدن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
یه روز خودت مادر شوهر میشی و یکی مث خودت پیدا میشه از خونه پرتت کنه بیرون . بمده خدا پیش نوه هاش میا ...

عزیزم چقدر تند 😄 بنده خدا استارتر نگفت پرتش می‌کنه بیرون 

فقط گفت اذیت میشه زیاد میره خونه شون که به نظرم حق داره شاید بخواد استراحت کنه یا هزار چیز دیگه 

ولی خب استارتر مشخصه عاقله و کنار میاد 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️