2777
2789
عنوان

برا کیا ولنتاین با دعوا تموم شد😒

580 بازدید | 30 پست

امروز خیلی روز بدی بود واسم شوهرم زنگ زده بود ک خاضرشین بریم بیرون خریدبرای خرید خوراک تولد پسرم  بعد بارون اومد گف نشد دیگ نرفتیم بعد زنگ زده خودم میرم فروشگاه مای بیبی واس پسرم بخره گف چیزی لازم نداری گفتم ن بعدا میریم 

اومد خونه با دست پر انقد ب چیزای آشغال پول داده ک چیزای اصلی رو نخریده 

انقد ناراحت شدم خانواده شوهرمم بودن گفتم تو‌نمیدونستی ک چیا میخوام بخرم لاعقل بهم میگفتی 

چرا گفتی میرم فقط مای بیبی بخرم 

برگشته پیش اونا بهم میگ خیلی بیعرضه ایی گفتم دیگ چی لازم داری 

اصلا دهنمو وانکردم از ناراحتی دهنم بسته سد مادرشوهرمم ناراحت شد گف بی تربیبت درس حرف بزنم 

برگشته میگ اخه خیلی پررو شده ب اون چ من چیا خریدم خودش بره بعدا چی دوس داره بخره 

بعد مهمونا ی دعوای شدید شد ک نگو 

هرچی خریده بود زدم ب درو دیوار ک تو کی هستی جلو همه ب من بگی (بیعرضه) بیشعور نفهم ...

دیگ حالم از این دنیا بهم میخوره ی بار نشده احترام بزاره پیش بقیه میگ حرصم نده منم چیزی نگم مگ شهر هرت 

فکرم خیلی میره ب طلاق 

واقعا خیلی خستم ازش 

یدونه پسر بچه دارم میخواد ی ساله بش 

ادم هزاربار پشیمون میش از انتخابش 

چیکار کنم ؟😮‍💨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با شماست ولی استارت از اونجا خورده ک تو گفتی چرا  رفتی خرید الکی کردی اونم عصبی شده اون لحظه اون هزینه کرده نباید میگفتی چرا خریدی ی تشکر میکردی بعدا میگفتی بعش

بنظرم مقصر اول خودتی. چرا جلوی جمع گفتی. میزاشتی مهمونات میرفتن بعد گلایه میکردی

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
جلوی اونا نمیگفتی اول خودت شروع کردی میرفتن بعد باآرامش میگفتی جلوی خانوادش کوچیکش کنی کوچیکت میکنه

اخه اون نمیدونه ک چی قراره بخرم رفته ۱۰ تا ژله خریده 

۱۰ تا دنت اخه من اینارو میخواد چیکار یی نایلون پفک چیپس 

مگ پول ب راحتی میاد ب دست

ببخشید ولی خب حرف ششما اشتباه بوده ،هرچی خریده لابد دوس داشته و هوس کرده نباید توی جمع اونجوری میگفتی ،حالا بقیه وسایلم‌ خودت بعدا میرفتی میخریدی 

چرا به چیزای الکی‌گیر میدین که اینجوری اعصاب و روان خودتونو بهم بریزید ! 

.

ببین گلمم شما امشب مهمان داشتی 

چطوری میخواستی جشن و بیرون رفتن و اینا داشته باشی 

گلممم همین که همسرت برای خونه خرید کرده ولو فعلا بهش احتیاج نداشتی 

یعنی بفکر خونه و زندگیش هست‌

شما یه تصور دیگه داشتی 

و ایشان اصلا فازش چیز دیگه بوده 

جلوی دیگران هم در هر شرایطی از شوهرت تشکر کن