2777
2789
عنوان

برا کیا ولنتاین با دعوا تموم شد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون نمیدونه ک چی قراره بخرم رفته ۱۰ تا ژله خریده  ۱۰ تا دنت اخه من اینارو میخواد چیکار یی ...

میدونم‌ باخریداش کاری ندارم‌ میزاشتی مهمان ها برن بعد که رفتن بازبون خوش میگفتی پول به سختی به دست میاد بهتر نبود اینارو نمیخریدی

بعدا میرفتیم چیزای واجبو میخریدیم اینطوری دعوا هم نمیشد

حالاهم گذشته تو همه ی خونه ها دعوا وبحث هس تا تقی به توقی میخوره طلاق طلاق نکن

اخه اون نمیدونه ک چی قراره بخرم رفته ۱۰ تا ژله خریده  ۱۰ تا دنت اخه من اینارو میخواد چیکار یی ...

وا اینا چ ارزشی داره آخه اسی. سر این دعوا کردی!!!! ژله و دنت اتفاقا خیلی هم خوشمزه ن. الان ما کارت خرید داریم ولی شوهرم عشقش کشید دیشب از همکارش جنس از ترکیه بخره. اتفاقا من خوشم اومد.

میخواسته خوشحالت کنه خب اون دوست داره این چیزارو فکر کرده می شینید باهم پای فیلم و لذت می برید از خودنشون ،،، بعدشم به درد چن ماهت میخوره ژله خیلی کاربردیه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میدونم‌ باخریداش کاری ندارم‌ میزاشتی مهمان ها برن بعد که رفتن بازبون خوش میگفتی پول به سختی به دست م ...

اخه نمیدونی خواهر جاریم اصلا منو دوس نداره شوهرش ی ماه نشده مچشو گرفته با ی مرد غریبه ایی ولی باز بخشیدش اورد خونه ی بار بهش بی احترامی یا فحشی نداد پیش من ب اینک زنش ل اشی دراومد 

ولی منی ک هر روز ب بچه میرسم هر روز خونه رو تمیز میکنم غذاشو میپزم میاد خونه بدنشو ماساژ میدم 

چرا باید اون حرف هارو بشنوم 

دلم تیک پاره شد امروز 🥺

اینم از بخت منه 

حلالش نمیکنم

چندسالتونه؟😟بنظرمیاد که شما کلا از جای دیگه پر بودی و خرید اضافه جرقه زده ب اتیش زیر خاکستر

روشهای کنترل خشم رو راجع بهش مطالعه کن

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

ب نظرم نباید ب خرد بگی چقدر خریدی ،چون دیگه نمیخره و خسیس میشه و دستش ب خرید نمیره،

درستش این بود تشکر میکردی ، بعدا با طرز خرید کردن خودت اونم دستش میاد چیکار بکنه 

و حتی اگر هم میخواستی بگی اینا چیه خریدی جلو خانواده اش نمیگفتی 

در ضمن ، وقتی شوهراتون ی چیزی میخرن و گرون و زیاد  هم هست نیازی نیست های بگید پول ریختی بیرون یا بلند نبودی چون دیگه از این لاکچری بازی ها براتون در نمیاره و اینکه اون خودش حتما دیده پولش رو داره که خریده 

بنظرم اون با ذوق خرید‌کرده زدی تو ذوقش جلو خانوادش برا همین اون حرفو زده کار اون اشتباهه هاااا  کار شماهم اشتباهه جلو خانوادش اصلا نباید چیزی میگفتی جز تشکر، حالا میشد باز بعدا باهم خرید میکردین دیگه

نذار جلوی خانواده این بحثا پیش بیاد شما فردا یادتون میره چون بین همه زن و شوهرا هست چون دنیاهاشون متفاوته تجربه و وقت لازمه...

اما  اونا تو ذهنشون میمونه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اخه نمیدونی خواهر جاریم اصلا منو دوس نداره شوهرش ی ماه نشده مچشو گرفته با ی مرد غریبه ایی ولی باز بخ ...

شما از تمام‌ماجرای اونا خبر نداری ازکجا میدونی وقتی نیستین چطوری باهاش رفتار میکنه شاید حفظ ظاهر میکنن

خودتو با بقیه مقایسه نکن

دوست نداشت نمیرف براتون خرید

تودعوا هم اگه چیزی بهم گفتین حتما شما گفتی اونم جوابتو داده 

شما از تمام‌ماجرای اونا خبر نداری ازکجا میدونی وقتی نیستین چطوری باهاش رفتار میکنه شاید حفظ ظاهر میک ...

چی بگم ولی خودمم بعدا فکر کردم ب این موضوع رسیدم شاید خوشحال بود خریده زدم تو ذوقش

اكثرا همينن ديروز بچه ام را اومدم ببرم دكتر گفتم بيمه را پرداختي (قطع شده بوده )گفته نه منم ناراحت شدم گفتم این  چه بيمه پرداختنيه كه اينور حق بيمه ميدي از اونور من ازاد همش بايد برم دكتر  تو حموم بوده دعوا راه  انداخته كه مگه تو پولش را ميدي به تو چه  مگه تا حالا يه قرون تو اين خونه اوردي كه تعين تكليف ميكني ،فقط گفتم ساكت شو  خل شدي بيخود  داد ميزني بچه ام را برداشتم بردم دکتر 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر