2777
2789
عنوان

خیانت جنسی، بیاین تعریف کنم

503 بازدید | 18 پست

شوهرم رفته با زن ک خیلی از خودمون بزرگتره رابطه برقرار کرده. قبلنم با افراد دیگه بهم خیانت چتی کرد.

من بچه ندارم.

شوهرم خیلی اخلاق و رفتار و موقعیتش خوبه ولی حسم بهش از بین رفته.

من خیلییییییی از طلاق و مطلقه شدن میترسم اینقد ک اطرافیان میگن طلاق خوب نیست روم تاثیر گذاشته. 

توورخدا خواهرانه بم بگین شما بودی میبخشیدی و باهاش زندگی میکردی؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری کنار میایی

مراقب باش مریضی نگیری

این دیگه براش عادی میشه

حداقل یه چیزی به نامت میکرد 

دفعه بعد بزاری بری

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اکثر مردا همینن هر کاری کنی زیر آبی میرن ...ولی حالا اونایی که زن و بچشون نمیفروشن برن با یکی دیگ زن ...

متاسفانه اطرافه ماهم همینه

حالا من از شوهرم چیزی ندیدم

ولی میگه دوستاش مسخرش میکنن که دوس دختر نداره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
متاسفانه اطرافه ماهم همینه حالا من از شوهرم چیزی ندیدم ولی میگه دوستاش مسخرش میکنن که دوس دختر ندا ...

من به شوهرم میگم تا موقعی که من نفهمیدم مفت چنگت حالش ببر .. ولی وای به روزی که من بفهمم با کسی هستی😂