2777
2789
عنوان

خیانت جنسی، بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 18 پست
اره ولی فقط چون از ایندم میترسم..💔💔💔

اسی مجبورش کن چیزی به نامت کنه  تا ببخشیش

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چ بیخیالی😑 شوهرتو دوس داری؟

خیلی هردومون دوس داریم همو...ولی الان اوضاع اینجوریه....زنا و دخترا جوری میریزن بیرون...ما که همجنسشونیم نگاه میکنیم ...وای به حال شوهرامون...

ببین نمیتونی جلوشو بگیری ..در روش ببندی از پنجره میره بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هردومون دوس داریم همو...ولی الان اوضاع اینجوریه....زنا و دخترا جوری میریزن بیرون...ما که همجنسش ...

از اینکه همجنس منید غمگین شدم، طرز تفکرتون برام عجیبه، با احترام...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

دوست من خیانت یک انتخاب و تصمیمه، ایشون انتخاب کرده که دائم به شما خیانت کنه، اگر به عنوان یک زن برای خودتون ارزش و احترام قائلید از این رابطه ی آسیب زا خارج شید مگر اینکه شرایط برای شما به هیچ عنوان میسر نباشد، فرمودید بسیار اخلاق خوبی دارند و... وفاداری مولفه اول اخلاقه و ایشون از داشتنش مبرا...مراقب خودتون باشید و قوی حرکت کنید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!