2777
2789
عنوان

دلداریم بدید سوتی بدی دادم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 39 پست
منی ک اولین قرارم تو ماشین بود البته تا اینکه سوار ماشین بشم سوتیای فراوانی دادم

چون اولین بارت بوده این اتفاق افتاده عین من🥲💔

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو هول شدی بیشتر  ولی سوتی من ضایع تره حالا با خودش میگه ندیده

سوتی اولیی ک گفتم خیلی بد بودا میگه این سمتا رو یاد نداره وااای

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

هنوز باهاشی؟

اره 

قرار بود هفته ی پیش بیاد همو ببینیم انقد میترسیدم خدایا باز این سری چقد سوتی بدم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

اره  قرار بود هفته ی پیش بیاد همو ببینیم انقد میترسیدم خدایا باز این سری چقد سوتی بدم

من اولین بار گند زدم 

سری دوم چنان رویی باز کردم ابجو خورده بود گفتم اینجوری نیا شکلت اینطوری شده اداشو در اووردم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

اره  قرار بود هفته ی پیش بیاد همو ببینیم انقد میترسیدم خدایا باز این سری چقد سوتی بدم

بابا رو خودت کار کن این دفعه رفتی پرو بازی در بیار 

من تو برخورد اول هول میشم از سری بعدش رفتارم درست میشه ،ولی اون همون اولی هم کلی سوتی میدم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

من اولین بار گند زدم  سری دوم چنان رویی باز کردم ابجو خورده بود گفتم اینجوری نیا شکلت اینطوری ...

ما چون شهرهامون خیلی فاصله داره همونمیتونیم زیاد ببینیم 

چقد یادش میوفتم حیسه بدی دارم سوار ماشین شدیم داشت میرفت بعد من میگفتم منو کجا داری میبری😂😂😂

ما چون شهرهامون خیلی فاصله داره همونمیتونیم زیاد ببینیم  چقد یادش میوفتم حیسه بدی دارم سوار ما ...

این سری جبران کن 

به نظرم سرسنگین تر باش تا خودشو جمع کنه اینطوری راحت تری

واسم دعا کنید لطفا🙏

این سری جبران کن  به نظرم سرسنگین تر باش تا خودشو جمع کنه اینطوری راحت تری

اره مرسی گلم 

بنظرت واسه ولنتاین چ پیامی بهش بدم 

اخه باهم سرد شدیم سره ی سری مساعل