2777
2789
عنوان

دلداریم بدید سوتی بدی دادم 😭😭

495 بازدید | 39 پست

تو دیت اول با اکسم خیلی هول بودم جدای از اینکه چندتا گند دیگه زدم بدترینش این بود خییلی اذیتم میکنه ،صندلی جلوی ماشین  خوابیده بود منم روش نشسته بودم بهش گفتم صندلی رو بیار بالا گفت خودت از اون بقل بده بالا بد جوری ضایع شدم ،هر بار یادم میوفته سردرد میگیرم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذهن من فقط منحرف؟؟!؟

نمیفهمم چی نوشتی

راهنمایی بیشتر نیاز😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ذهن من فقط منحرف؟؟!؟ نمیفهمم چی نوشتی راهنمایی بیشتر نیاز😂😂😂

نه خواهر منم دارم تصور میکنن دقیقا چطوووووورییی

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

خودت میگی اکس 

دیگه بهش فکر نکن گذشته رفته 

اینم سوتی نبود

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

شماهایی که رفتین دیت بگین چجوری تونستین🥺من اینقد اعتماد به نفس ندارم یه بارم نرفتم دیت و همه رو رد میکنم

حس میکنم تا دیدنم میگن چه زشته و فرار میکنن

البته که زشت نیستم😂

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
شماهایی که رفتین دیت بگین چجوری تونستین🥺من اینقد اعتماد به نفس ندارم یه یارم نرفتم دیت و همه رو رد ...

منم همین فکر رو میکردم بعد ک رفتن دیدم ن اتفاقا خیلیم خوبه 

البته با سوتیایی ک من دادم الان ک دارم فک میکنم معلوم نیست چیا با خودش گفته 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

نه خواهر منم دارم تصور میکنن دقیقا چطوووووورییی

من صندلی جلو نشسته بود بعد صندلی خوابیده بود گفتم صندلی رو بیار بالا گفت بغل دسته خودته

واسم دعا کنید لطفا🙏