2777
2789
عنوان

اگه یکی اسم بچتونو مسخره کنه چیکار میکنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست
[QUOTE=328349908]ببخشیدا ولی از کار خالت خندم گرفت اسم به این قشنگی عقده ای چیزی داره خالت؟  عا ...

نه واقعا قدیمی نیس اسمیه که همیشه بوده ولی خب من خودم محمد حسین و خیلی بیشتر دوست دارم امیر حسینم خوبه

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قصد فضولی ندارم فقط برام سوال شد

پآیینش نوشتم ، حس میکنم اسم خاصیه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

حسین یا محمد حسین دایم سنش بالاعه اسمش محمد حسین من خودم نذر کردم .انقد مسخره کردن 

محمد حسین اسمی به این قشنگی و زیبایی مسخره کردن داره؟

من اسم دختر وسطیم هیلدا هستش.یکی دوبار مسخره کردن ناراحت شدم.ولی اسمشو خیلی دوست دارم انتخاب خودم بود سه تا دختر دارم اسم هیلدا رو از همشون بیشتر دوس دارم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نه واقعا قدیمی نیس اسمیه که همیشه بوده ولی خب من خودم محمد حسین و خیلی بیشتر دوست دارم امیر حسینم خو ...

عزیز شما باید همیشه اسمی انتخاب کنید که بچه بزرگ شد دوست داشته باشه .....نه این که خودمون دوست داشته باشیم اسم چیزیه که تا آخرین نفس باهامونه ....العان قدیمی نیست ولی ۱۹سالگی بچت اوج نوجوونیه اونجا چی جدیده همه آراد ...مهرسام و...غیره بچت لجش میگیره

ولشون کن شخصیتشون همین قدره .... نمیخواد خطت رو عوض کنی در حد ضرورت ارتباطتون باشه اسم گل پسرت عال ...

ممنون عزیزم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
حسین یا محمد حسین

اسم به این قشنگی... عزیزم همه ک قرار نیس کارهای مارو تایید کنن .. منم اسم پسرم میخام بزارم امیرعلی .. به سریا گفتن مذهبی نذار .. ولی من واثعا اهمیت ندادم و اون اسمی که به نظر خودم قشنگ و با معنا بود گذاشتم ...

رفت و امدتو سعی کن با خالت کم کنی تا اعصابت راحت باشه .. کارهاتم اصلااا نگو براشون...اگر هم باز نظری دادن خیلی جدی بگو من و شوهرم اینطوری تصمیم گرفتیم و بنظرمون همین درسته....

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔