2777
2789
عنوان

اگه یکی اسم بچتونو مسخره کنه چیکار میکنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا ولی از کار خالت خندم گرفت اسم به این قشنگی عقده ای چیزی داره خالت؟  عاشق اسم حسینم

کلا خانوادگی خودشو دخترش میگن ما درست میگیم همه اشتباه میکنن .ما خوبیم فقط

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
ادم های سمی دورتو سعی کن حذفشون کنی. کم تر رفت و امد کن یا کمتر پیششون حرف بزن.یا خودتو مشغول نشون ب ...

ای کاش میشد 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
حسین

من اصلن مذهبی نیستم

ولی حسین به نظرم خیلی قشنگه

هم معنیش خوبه هم خوش‌آهنگه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

کلا خانوادگی خودشو دخترش میگن ما درست میگیم همه اشتباه میکنن .ما خوبیم فقط

من میگم ارتباط و کمتر کن اگه اذیت میشی اهمیت ام نده یه لبخند بزن و با سکوت نگاشون کن من همیشه یکی میخواد عقده ای بازی در اره اینکارو میکنم و بیشتر وقت ها هم طرف دیگه هیچی نمیگه

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

[QUOTE=328349908]ببخشیدا ولی از کار خالت خندم گرفت اسم به این قشنگی عقده ای چیزی داره خالت؟  عاشق اسم حسینم[/QUOTE

همه عاشق امام حسین هستن ولی در نظر بگیریم اسمشون قدیمی هست بچه بزرگ میشه هی اسما به گوشش میخوره میگه چرا اسم من حسینه.....می‌توانستند امیر حسین بزارن قشنگ تره صدا زدنش

من یه دورهمی بودم دوست صاحب خانه اسم پسرم رو اشتباه میگفت و پسرم هم توجه نمی کرد منم هر بار صدا میکرد اسم درستش رو با لبخند می گفتم 

دلیلی ندازه با همه جنگید یه سریا رو فقط باید حذف کرد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................