2777
2789
عنوان

اگه یکی اسم بچتونو مسخره کنه چیکار میکنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست

چرا غصه و گریه داری قطع رابطه کن.من حاملم خاهرم گف اسمی ک انتخاب کردی خوشم نمیاد بده..هرچی ازدهنم درومد گفتم بهش.مسدودش کردم گفتم دگ حق ندارین سراغمو بگیرین.کسی ک جرات می‌کنه اذیتت کنه توام جرات کن و کنار بذارش هرکی میخاد باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی ک مسخره کرد خیلی سریع بعدش خیلی قشنگ و بلند و با قاطعیت میگم فلانی جان بیا کارت دارم

از تصمیماتت هیچی نگو، سعی کن رفت و آمدتو محدود کنی کمتر باهاشون حرف بزن و بیشتر شنونده باش،در مورد خودتون از هرچی ک ایراد گرفتن خیلی قاطع و محکم و با لبخند بگو من و همسرم اینجوری دوس داریم اوناهم هر چی میگن بگو باشه درست میگی

تازه حسین ب این قشنگی😍نامدار باشه برات عزیزم

اینا همش شعاره بچه ها به این چیزا کار ندارن

به بچه شعور و ادب یاد بدید اسم طرف هرچی که باشه مسخره نمیکنه ،باید به بچه یادداد مسخره کردن کار خوبی نیست

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟
به بچه شعور و ادب یاد بدید اسم طرف هرچی که باشه مسخره نمیکنه ،باید به بچه یادداد مسخره کردن کار خوبی ...

باش حالا ببین چجوری بچه اسی بزرگ شه اسمشو عوض میکنه

دختری با روح بنفش💜(2025Army)

درکت میکنم شدید.اسم پسر من قراربود ایلیار بشه ولی موقعی ک درد زایمان داشتم  اسم محمدکیا اومد ب ذهنم هیچ جوره از مغزم. بیرون نمیرفت ب شوعرم گفتم اونم گف خوبه و گذاشتیم محمدکیا الان یک سالو دو ماهشه هنوزم مسخره میکنن میگن این چ اسمیه  میذاشتی محمد تنها .محمدکیا چیه.

حتی بابامم مدام ب بچم میگف ممد .من گریه میکردم انقد هرچیم میگفتم نگو نمیفهمید اوف چ روزای بدی بود الان تازگیا میگه محمدکیا.

خوشبخت ترین بدبختم 
درکت میکنم شدید.اسم پسر من قراربود ایلیار بشه ولی موقعی ک درد زایمان داشتم  اسم محمدکیا اومد ب ...

فهم و شعور اطرافیان و تو دوران زایمان خوب میشه دید و شناخت!

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.