2777
2789
عنوان

دندونام😔

125 بازدید | 14 پست

دندونام کج و کوله هست هر جا میرم خجالت میکشم بخندم... منزوی و کوشه گیر شدم😔

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

منم همینه غمم نیس

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله بحق این ماه وروز عزیز مشکلت حل بشه 

ممنونم از لطفتون انشاالله

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
هرچه زودتر سیم کنی زودتر به نتیجه میرسی

اره ولی من ۱۵ سالمه 

و هزینش رو نداریم..

چون با کامپوزیتو لمینتم بدتر خودشو نشون میده با قسطو ووامم شده جور کن برو

😔😔

عزیزم شده فرش زیر پاتم بفروشی. وام بگیر ارتودونسی کن. 

منم تمومممم عمرم از دونام عذاب کشیدم. تازه با 37 سال سن دکتر گفت باید ارتو کنی. 

خالا میگم چقدر احمقم. کاش همون اول انجام داده بودم که راحت بشم. 

عوض غصه خوردن پاشو بیوفت دنبال وام. 

خصوصا این وام خانگی ها هست. 50 ملیون میدن. ماهی دو تومن میگیرن. 

بگرد ببین پیدا میکنی. از دفتر امام جمعه. و نماینده شهرتون. و هر جا رسیدی سوال کن و برو دنبال وام. 

یکی دوسال زجر داره. اما یه عمممممررررر راحت میشی

اره ولی من ۱۵ سالمه  و هزینش رو نداریم..

یعنی دوران طلاییه سیم کشیه دندوناته هرچی سنت بره بالاتر درمانش دیرتر طول میکشه خواهرم ۳۹ سالشه ۴ ساله سیم تو دهنشه الته اون کمی فکشم کج شده بودولی تو سن تو نهایت با یک سال و دوسال اوکی میشه ،