2777
2789
عنوان

جلسه خاستگاری بیرون رفتن

470 بازدید | 34 پست

میخام برای اشنایی  بیشتر بریم بیرون دوتایی تنهایی.  بار قبلی  مامانا هم میومدن  ما میرفتیم حرف میزدیم .حالا فقط وفقط  تنهایی .استرس شدید دارم. چیکارکنم  اگه اومد دم خونممون به مامانم گفت بامن بیاد برم عقب .یا اصلا سوار نشم بگم خودم میام؟؟. قراره بریم رستوران.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=328303955]مگه اسنپه بری عقب [/QUOخب برم جلو چطور صحبت کنم  .چون سنگین بودیم.  یعنی ...

عادی و راحت 

نه عشوهذخرکی بیا نه صمیمی خرکی بشو نه اونقدی یوبس باش که بری عقب 

حرفایی‌که تو ذهنته راحت بگو سوالاتتو بپرس گاهی شوخی کن هروقتم حرفی نداشتی ساکت شو

اينكه عقب سوار شى زياد جالب نيست اگه خيلى خيلى معذبى و فكر ميكنى دوست ندارى تو محل باهاش (مثلا تو م ...

معذبم وگفتم روز نباشه که کسی نبینه تا خاستگاری وگذاشتیم غروب. ولی از طرفی  بیشتر معذب ترم جوری که اینجوری اصلا نمیتونم باهاش آشنا شم بیشتر چون حس میکنم نزدیک ترشم حس خجالت داره برام بیشتر واسترس دارم که بشینم  جلو. باید این رو کنار بزارم؟ این حس

[QUOTE=328304875]عادی و راحت  نه عشوهذخرکی بیا نه صمیمی خرکی بشو نه اونقدی یوبس باش که بری عقب  حرفایی‌که ...[/QUO صمیمی  خرکي یعنی چطور میشه بگی؟؟ بشینم  جلو بگم سلام خوبی یا خوبید؟؟ چون ما دوجلسه  کنار خونواده ها حرف زدیم.  بعد سلام احوال پرسی چیزایی که تو ذهنمه بگم.فقط اینکه بگم خوبی مثلا یا خوبید. چون جلسات قبل حرفمون در حد لبخند  زدن هم بوده شوخی عادی

معذبم وگفتم روز نباشه که کسی نبینه تا خاستگاری وگذاشتیم غروب. ولی از طرفی  بیشتر معذب ترم جوری ...

توى موقعيت كه قرار بگيرى متوجه ميشى اونقدرى كه فكر ميكردى استرس ندارى 

اصلا حضور ديگران خودش يكم آدم رو معذب ميكنه(جلسه هاى قبليتون)  ولى تنها باشيد يكم راحت تر خواهى بود 

نيازى نيست كه خودت رو اذيت كنى كه حتما خيلى گرم احوالپرسى كنى بلخره اون هم متوجهه چجور آدمى هستى و لابد دركت ميكنه 

توى موقعيت كه قرار بگيرى متوجه ميشى اونقدرى كه فكر ميكردى استرس ندارى  اصلا حضور ديگران خودش ي ...

مرسی  عزیزم. فقط یه سوال اینکه بهش بگم  خوبی یا ضمیر تو بکار ببرم  خوب نیس؟ جلسات قبل درحد خندیدن عادی  وسنگین حرف زدیم .البته اونورتر  مامان اینا بودن.منظورم اینه راحت تر صحبت کنم اینجوری  طوری نیس؟

قبل اينكه برى فقط به چيزايى كه ميخواى راجع بهش صحبت كنى، سوالى چيزى ... فكر كن كه يه حضور ذهنى داشته ...

مرسی عزیزم. اگه مثلا یه چیز خنده دار بگم بیاد تو یادم بین حرفا  بگم زشته مثلا  .اینا نشون  سنگین بودن نی؟ درچه حد 

مرسی  عزیزم. فقط یه سوال اینکه بهش بگم  خوبی یا ضمیر تو بکار ببرم  خوب نیس؟ جلسات قبل ...

💛🪴🙂، خب بستگى به شخصيت تون و رابطه تون داره، هر طور راحتى صحبت كن، مثلا اگر ايشون به تو بگه "تو"، تو چه فكرى ميكنى؟ اگر خيلى طبيعيه برات تو هم بگو "تو" ، اگر خوشت نمياد بگو "شما" 

من وقتايى كه ميخوام مودبِ صميمى باشم ضمير رو جمع ميكنم فعل رو مفرد ، مثلا ميگم : شما ميرى ، نميدونم از نظر علمى كارم درسته يا نه