2777
2789
عنوان

جلسه خاستگاری بیرون رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی  عزیزم که اینهمه  خوب گفتی

من تاپيك جديدت رو ديدم ، به نظرم يه تجربه ى بد شخصى يا خونوادگى باعث ميشه آدم همچين تصميمى بگيره (كه تو مسائل ريز دروغ بگه)، البته تا آخرش رو نخوندم ولى حتما حتما بهش بگو كه اينطورى نباشه، دروغ بى اعتمادى مياره

ايشالا موفق باشين

اسی بگو نیاد دنبالت خودت برو سر قرار اینطوری حداقل در و همسایه متوجه نمیشن ...استرس چی رو داری ...بر ...

عزیزم  بیا  نصیحتم  کن میترسم  استرس دارم.مهرش بع دلم نشسته ولی استرس دارم از حرف زدن. چون به مهرش بع دلم نشسته  میترسم از اینکه جور نشیم  از یه طرف زندگیمه یاید همرو رک بگم.یه حالی  دارم  درکش  کنی کاش🫠🫠

من تاپيك جديدت رو ديدم ، به نظرم يه تجربه ى بد شخصى يا خونوادگى باعث ميشه آدم همچين تصميمى بگيره (كه ...

عزیزم  یعنی میگی طرف چون تو زندگیش   یه سری چیزارو بد تجربه کرده. دیدگاهش اینه که برای مسائل ریز دوروغ بگه ؟ اونو اره میگم

عزیزم  یعنی میگی طرف چون تو زندگیش   یه سری چیزارو بد تجربه کرده. دیدگاهش اینه که برای مسا ...

نه منظورم اينه كه ممكنه از نزديك ديده يا شنيده كه يه خانومى از اينكه شوهرش مثلا با مادرش بيرون بوده و پيش خانوم نيومده ناراحت شده، يا ازين اتفاقا و بعد بدون فكر ترجيح داده كه جلوى اين اتفاقا رو بگيره 

البته همين كه اول كارى همچين چيزى رو گفته يجورايى آخر صداقت هستش 😄

نه منظورم اينه كه ممكنه از نزديك ديده يا شنيده كه يه خانومى از اينكه شوهرش مثلا با مادرش ب ...

عزیزم  جمله آخرت  نفهمیدم ببخشید  .منظورت اینه  باصداقت  بوده؟😂😂یانه خوب نیس دوروغ رو استارت دارع میزنه😂

عزیزم  بیا  نصیحتم  کن میترسم  استرس دارم.مهرش بع دلم نشسته ولی استرس دارم از حر ...

حق داری عزیزم....ولی یه زن جسور و با اعتماد به نفس خیلی جذاب تره از یه زن ترسو و بی دست وپا 

حق داری عزیزم....ولی یه زن جسور و با اعتماد به نفس خیلی جذاب تره از یه زن ترسو و بی دست وپا  

فدای تو. راستش مهرش به  دلم نشسته. ازت یه راهنمایی  میخام .من دارم تو رشته خودم درس میخونم ولی بهش علاقه ندارم میخام باز کنکور بدم. ولی  اینو  بهش نگفتم فقط گفتم میخام ادامه تحصیل بدم من علاقه دارم  به پیشرفت وکار.ورشته فعلیمم گفتم.ولی نگفتم مرخصی میخام بگیرم  وبخوام باز. اینو بگم؟ فقط گفتم من باید ادامه بدم البته رشته خودم الان فعلی گفتم

فدای تو. راستش مهرش به  دلم نشسته. ازت یه راهنمایی  میخام .من دارم تو رشته خودم درس میخونم ...

ببین عزیزم ...اگر یکی از دلایلش برا انتخاب شما رشته تحصیلی شما بوده پس براش مهمه  باید بهش بگی ....ولی به نظر من رشته تحصیلی یه مسئله کاملا شخصیه شما براساس علایقت اون رشته ای که دوست داری رو باید بخونی ...

ببین عزیزم ...اگر یکی از دلایلش برا انتخاب شما رشته تحصیلی شما بوده پس براش مهمه  باید بهش بگی ...

عزیزم  فقط گفت  رشتت چیه  گفتم بعد گفت میخای کارکنی وادامه  تحصیل گفتم بله من به فکر پیشرفتم میخام ارشد بگیرم و... گفت راضیم به تلاشت مشکل ندارم. منتها من خودم میخام  باز کنکور بدم به یه رشته بهتر از این رشته  بیارم بدتر نه بهتر بدتر بشه که نمیرم اصلا .چون نمیخام حسرتش  رو دلم بمونه میخام تلاشم  بکنم  ببینم قبول میشم. از طرفی چون  مهرش به دلم  نشسته میترسم اینو بگم الان بد شه .چیکار کنم؟ هم استرس اینو دارم بگم اگه بگم چجوری قشنگ بگم یا اصلا نیاز نیس نگم.؟ بعدن مشکل بوجود نیاد. میشه بگی چیکار کنم🥺😘