2777
2789
عنوان

تست تیروید چند ساعت ناشتایی میخاد

65 بازدید | 12 پست

من از ۸شب چیزی نخوردم تا ۱۲ ساعت نمیشه ی کشمش و چای بخورم؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا من همیشه ازمایش تیروئید میدم فقط صبح که بیدارمیشم دیگه هیچی نمیخورم نمیخوای که خودتو بکشی برو شامتو بخور فقط صبح بیدارشدی چیزی نخور

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
ببخشید آزمایشتون tsh ,t3 و t4 هست?

نمی دونم تیروید گفتن نمیدونم چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه بابا من همیشه ازمایش تیروئید میدم فقط صبح که بیدارمیشم دیگه هیچی نمیخورم نمیخوای که خودتو بکشی بر ...

عزیز تا ساعن چند میتونم چیزی بخورم

عزیز تا ساعن چند میتونم چیزی بخورم

تا وقتی بخوای بخوابی عزیزم

نگران نباش من چندساله کم کاری دارم مدام آزمایش میدم ودارو میخورم فقط صبح که بیدارمیشی چیزی نخور تا ازمایشو بدی لازم نیست از الان گشنگی بکشی که

آره بابا خودم کم کاری دارم هیچوقت تاحالا ناشتا نبودم. فقط تیروئیده؟؟ اگه قند و چربی همراهش باشه باید ...

میدونی خیلی بدن دردم کسلم همه جام درد میکنه استخون دردم فردا میخام بگم درمانگاه سریع ازمایش بنویسه

میدونی خیلی بدن دردم کسلم همه جام درد میکنه استخون دردم فردا میخام بگم درمانگاه سریع ازمایش بنویسه

خب ازمایش بدی خوبه، چون نمیدونم چ آزمایشایی میخوای بدی همون ناشتا باش.از ساعت ۱۱ هم چیزی نخوری اوکیه. کلا ۸ ساعت باید ناشتا باشی

آره بابا خودم کم کاری دارم هیچوقت تاحالا ناشتا نبودم. فقط تیروئیده؟؟ اگه قند و چربی همراهش باشه باید ...

منم کم کاری دارم چندساله دارو میخورم اما همیشه واسه ازمایشش ناشتا رفتم ولی از همون صبح که بیدارمیشم دوساعتی چیزی نمیخورم تا ازمایششو بدم

منم کم کاری دارم چندساله دارو میخورم اما همیشه واسه ازمایشش ناشتا رفتم ولی از همون صبح که بیدارمیشم ...

من آخه از آزمایشگاه پرسیدم. من تیروئیدم خیلی بالا بود خودم خبر نداشتم بعد ک رفتم جواب آزمایشمو گرفتم انقد تعجب کردم گفتم شاید اشتباه شده عصر هم بود دوباره رفتم یه آزمایشگاه خصوصی خوب دیگه. گفتم میخوام آزمایش بدم گفت همین الان میتونی بدی بخاطر اینع میگم ناشتایی نمیخاد تیروئید