2777
2789
عنوان

سن بارداری

550 بازدید | 48 پست

سلام کسایی که بعد از سونوی قلب مجدد سونو رفتن،بعد که رفتن تاریخ بارداری نسبت به سونوی قبل دقیق بود؟ من 7 هفته و 1 روز رفتم. امروز 9 هفته و 1 روز شدم... تو سونوی امروز باید دقیق بزنه 9 هفته و 1 روز؟

میگما من تازه شش هفتمه امروز

دیروز هم رفتم دکتر تو خود مطبش سونو گرفت ساک و کیسه زرده رو دید.. ولی طبق پریودیم مثلا شش هفتمه که حساب کرد

مگه نباید تو سونو نشون میداد دقیقشو؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خیلی زود رفتی  8هفته برو جنین رو ببینن

میدونم زود بود برا دیدن جنین و صدای قلب..

چون قبلا سقط داشتم و دو سال بود اقدام بودم آزمایش که دادم دکتر گفت بتا رو تکرار کن چند روز بعد تکرار کردم و بردم و سونو گرفت ...  بتا روز یازدهم تاخیر هشت هزار و خورده بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میگما من تازه شش هفتمه امروز دیروز هم رفتم دکتر تو خود مطبش سونو گرفت ساک و کیسه زرده رو دید.. ولی ...

لابد هنوز جنین دیده نشده فقط ساک دیده‌شده. 

سن رو بر اساس رشد جنین میزنن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

لابد هنوز جنین دیده نشده فقط ساک دیده‌شده.  سن رو بر اساس رشد جنین میزنن

آهان ممنون 

آره گفت فعلا ساک و کیسه زرده تشکیل شده دوهفته دیگه بیا