2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 48 پست
انشالله که خوبه و بسلامتی دوران بارداریتو بگذرونی🙏💚 ولی یعنی هنوز دکتر نرفتی اصلا؟ برای چکاپ یا ص ...

من بتام دیر اومد بالا.۱۱روز از موعدم گذشته بود که بتا۳۲۰بود.

گفتم حتما لقاح دیر انجام شده.برا همین خودم حدود ۱۰الی ۷روز سن بارداریمو پایین تر حساب میکنم.یعنی الان۸هفته هستم...

قبل بارداری همه ی آزمایشا و چکابا رو انجام دادم.از کم خونی و تیروئید و ویتامین دی و چربی و قندو....آزمایش ادرار...همه رو انجام دادم.

بارداری سومم هست.براهمین تاحدودی بلدم چیکارکنم😘😁

من بتام دیر اومد بالا.۱۱روز از موعدم گذشته بود که بتا۳۲۰بود. گفتم حتما لقاح دیر انجام شده.برا همین ...

انشالله بسلامتی دنیا بیاد🙏♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلامت باشی گلم.همچنین نی نی شما...

ممنون🥰

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️