2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 48 پست
یعنی اگه نسبت به سونوی قلب و تاریخ امروز کمتر برنه طبیعیه؟ 

آره ان تی ینی همون هفته ۱۲ دقیقه قبل از اون نه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نه خیلی زود رفتی  8هفته برو جنین رو ببینن

گفت دو هفته دیگه برم دوباره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره ان تی ینی همون هفته ۱۲ دقیقه قبل از اون نه

اخه ان تی 16 اسفنده. چون استرس دارم امروز گفتم برم چک کنم. خواستم بدونم وضعیت هفته اگه کم باشه طبیعیه اونجا از ترس سکته نکنم

سونوی ان تی سه هفته دیگه باید برم. امروز برای دل خودم میرم که وضعیتو چک کنم. ممکنه کمتر نشون بده پس؟ ...

یک هفته تفاوت داره حالا یا بیشتر یا کمتر که طبیعی نگران نباش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دقیقا یه روزیم ولی من هفته هشت رفتم برای قلب یه هفته کمتر نشون داد امروز دارم میرم باز ببینم‌چخب ...

ای جانم ب سلامتی. والا منم امروز ساعت 4 میرم چک کنم استرس دارم

اخه ان تی 16 اسفنده. چون استرس دارم امروز گفتم برم چک کنم. خواستم بدونم وضعیت هفته اگه کم باشه طبیعی ...

فداتشم بستگی به روز لقاح داره ولی دکترا سن رو از آخرین پریودی حساب میکنن اون سن چندان ارزشی نداره که

اخه من سن پریودی و سونوی قلب کاملا مثل هم بود

قطعا قلب نی نی زودتر تشکیل شده آخه یکی تو هفته ۵تشکیل میشه یکی ۸یکی هم دیرتر 

چرا دوباره میخوای سونو بری؟ معمولا سن رو یکم بیشتر یا کمتر میگن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗