2777
2789

من چندباری خرید کردم، خوبه محصولاتش بسته‌بندی محکم و خوبی انجام میدن، دور محصولاتی که ممکنه نشتی داشته باشه مثل شامپو رو سلفون میپیچن، تمام محصولات هم تاریخ انقضاشون اوکی بوده

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
من چندباری خرید کردم، خوبه محصولاتش بسته‌بندی محکم و خوبی انجام میدن، دور محصولاتی که ممکنه نشتی داش ...

محصولاتی که خریدین آرایشی بوده یا مراقبتی؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

محصولاتی که خریدین آرایشی بوده یا مراقبتی؟

هر دو. به جز خودم، مادر و خواهرم هم خرید کردن طی دو سه سال اخیر و تا حالا هیچ مشکلی نداشته محصولاتشون. چیزهایی که ما خریدیم: رژلب، لاک، ضدآفتاب، انواع کرم، شامپو، ماسک مو، نرم‌کننده مو، ژل‌های بهداشتی بانوان، ریمل و خط چشم و اینجور چیزها بوده. ارسالش یکم طولانیه ولی تجربه‌ی خرید خوبیه، ما راضی بودیم همیشه. تخفیف هم زیاد میذارن، با خیال راحت توی تخفیف‌ها خرید کن چون تخفیفی که میذارن به خاطر نزدیک بودن تاریخ انقضا نیست 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
مرسی خیلی جواب کاملی دادی💛🌻

خواهش میکنم عزیزم ❤️