2777
2789

فیل شکنت ضعیفه یا خوب کار نمیکنه و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی فیلترشکنت سرعتتش خوبه؟

فیلتر شکن مشکلی نداره حتی با اینترنت ازاد ایرانسل باز میشه اینستا ولی با وای فای و اینترنت همراه اول باز نمیشه 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
فیل شکنت ضعیفه یا خوب کار نمیکنه و...

فیلتر شکن مشکلی نداره حتی با اینترنت ازاد ایرانسل باز میشه اینستا ولی با وای فای و اینترنت همراه اول باز نمیشه 

فیلتر شکن مشکلی نداره حتی با اینترنت ازاد ایرانسل باز میشا اینستا ولی با وای فای و اینترنت همراه اول ...

مثل اینکه اپراتورهای همراه اول و مخابرات تو بعضی مناطق ضعیف شده

من خودمم همراه اولم قبلا خوب بود امشب سرعت فیل شکن واسم ضعیف شده بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مثل اینکه اپراتورهای همراه اول و مخابرات تو بعضی مناطق ضعیف شده من خودمم همراه اولم قبلا خوب بود ام ...

ممنون دوست عزیز 

من هم از دیشب نمیتونم اینستا و واتساپ رو با وای فای و اینترنت همراه اول  داشته باشم و فقط با اینترنت ازاد ایرانسل باز میشه 

ممنون دوست عزیز  من هم از دیشب نمیتونم اینستا و واتساپ رو با وای فای و اینترنت همراه اول   ...

اتفاقا من دشب تا صبح تو اینستا بودم تفاوتی احساس نکردم از امشب غروب هرچیکار کردم سرعت فیل شکن خیلی ضعیف بود البته اینستا نبودم یه کار دیگه داشتم ولی اذیت شدم دیگه

اتفاقا من دشب تا صبح تو اینستا بودم تفاوتی احساس نکردم از امشب غروب هرچیکار کردم سرعت فیل شکن خیلی ض ...

من از دیشب نتونستم اینستا و واتساپ رو باز کنم