2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

164 بازدید | 4 پست

من دیشب یکی داشتم خوردم با یدون ال دی .از اینا که دوتایین یدونه داشتم یکیشو قبلا استفاده کرده بودم صبح رفتم از دارو خونه گرفتم گفت همونه فقط شرکتش فرق میکنه اونم یدونه خوردم حالا الان ۱۲ ساعت گزشته استرس دارم یدونم بخورم زیاد میشه قرصا باهم فرق میکردن مشکلی نداره

میخوای زبونم لال خودتو بکشی؟بسه دیگه،اینهمه قرص بدنتو نابود می‌کنه سیستمت رو بهم میریزه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میترسم تاقیر نداشته باشه چون مارکاش متفاوت بود  

نه عزیزم ،بسه دیگه نخور....به اندازه ی کافی خوردی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس