2777
2789
عنوان

ففط منم ه از این مردها بدم میاد ؟ 🤔

992 بازدید | 55 پست

از این ها هستن خیلی پیگیرتن اصلا ول کن نیست 

بعد خیلی رمانتیک و محبت امیز حرف میزنن تا یه چیزیت میش ی عطسه کنی میگن زمین و زمان میریزیم برات بهم((((عوق))))

از صبح تا شبم برات استوری عاشقانه بذارن اول اسمت بذارن بیو 

و به بگن این زندگی منه 😐

وای من متنفرم 🤢

از مرد کاریزماتیک و مرموز مغرور خوشم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیاد خوشم‌ نمیاد 

البته خودمم اینجوری نیستم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

میدونی چرا اینجوری میگن چون شنیدن دخترا احساساتین 

فکر میکنن با این حرفا میتونن دلشون ب دست بیارن

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

اکثر همین مردها به محض این که جذب شون میشی دیگه محلت هم نمی ذارند بعد انکار می کنند که روزی فاز عاشقانه داشتند 

خودم یک بار تجربه ش رو داشتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اکثر همین مردها به محض این که جذب شون میشی دیگه محلت هم نمی ذارند بعد انکار می کنند که روزی فاز عاشق ...

من شنیدم زن واسشون عادی میشه و بحث تنوع میاد وسط. مثلا اگه خانم تو رابطه جنسیش تو پوشش و رفتارش و سوپرایزاش غذاهاش و محیط خونه گاهی تنوع بده بهتر نمیشه؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹