2777
2789
عنوان

ففط منم ه از این مردها بدم میاد ؟ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم زن واسشون عادی میشه و بحث تنوع میاد وسط. مثلا اگه خانم تو رابطه جنسیش تو پوشش و رفتارش و سو ...

حقیقتش خیلی تو بحث های ازدواج و پیش از ازدواج تخصصی ندارم 🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حقیقتش خیلی تو بحث های ازدواج و پیش از ازدواج تخصصی ندارم 🌹

🤤 تو مثل خودم عشق بحثای بیماری روان هستی. راستی از ترم چند برم دنبال تحقیق اینا بعد باید از دانشگاه مجوز بگیرم بعد از بیمارستان؟

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

🤤 تو مثل خودم عشق بحثای بیماری روان هستی. راستی از ترم چند برم دنبال تحقیق اینا بعد باید از دانشگاه ...

آره 😍

تو ترمی که درس روش تحقیق دارید به احتمال زیاد، اساتیدتون شما ها رو برای تحقیق آماده می کنند، اگر بتونید از همون موقع استارت تحقیق کردن بزنید و رزومه تون قوی کنید بهتر هست اما اگر تحقیق گروهی می کنید مواظب باشید که اون استاد یا همکار تحقیق به اسم خودش تموم نکنه 

برای مجوز هم، اول از دانشگاه باید مجوز تحقیق گرفت بعد راس اون جایی که جامعه آماری تون هست 

مثلا مهدکودک که زیر نظر بهزیستی هست بهزیستی باید نامه بده که برخی مواقع نامه هم نمیدند و دنگ و فنگ زیاد داره که اگر بتونید پارتی پیدا کنید بهتر هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عین ایمان صفا ول نمیکنه این نبات رو 😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

استوری و بیو به نظرم بچه بازیه ولی بقیشو اوکیم واقعا 😁

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨