2777
2789
عنوان

پسرا میاین؟💯

705 بازدید | 50 پست

با توجه به این شرایط :

کسی که مجازی از سال یازدهم بهش حس دارم و دوران کنکورم با فکراش به سختی گذشت ولی خدا رو شکر از پس کنکور  بر اومدم... با هم بیشتر از یک ساله حرف نمیزنیم

تازگیا تلگرام نصب کرده بعد اینکه من عکسمو گذاشتم پروف اونم یکم بعد ی عکس دیگه از خودش گذاشت شایدم من زیادی حساسم اتفاقی بوده و شمارمم نداشته باشه نمیدونم...

اون پشت کنکوره ولی شغل داره منم امسال دانشجو معلم شدم

من ۱۸ اون ۲۰

پیامم بدم احتمالش زیاده نگا نکنه سر ی چیز الکی ناراحت شده و کینه به دل گرفته خیلی کینه ایه خیلی...

چند مدت پیش پیام دادم ولی حتی نگاهم نکرد

حالا باز به سرم زده روز ولنتاین که روز تولدشه میخوام از فرصت استفاده کنم و تولدشو تبریک بگم میدونم احتمال داره خورد بشم ولی... ارزش داره؟

***ی ویژگیم دارم تنها پسریه که نتونستم جذبش کنم و این برام با ارزشش میکنه باید بدستش بیارم...

حتی اگر شده فقط میخوام چند دقیقه با مهربونی باهام حرف بزنه فقط دنبال اینم***

وقتی نه میتونم فراموش کنم نه قراره اتفاق خاصی بیفته

همین تنها کاریه که میتونم بکنم  

اگر بگم خورد میشم...

اگرم نگم ممکنه بشه ی حسرت...

شما پسرین بهتر میفهمین خودتونو کمکم میکنین؟✨

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن مگه کیه بهش فکر نکن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

راستش من برای دلم هر کاری میکنم که بعدا شرمنده ی دلم نشم  حتی اگر به قیمت گذاشتن از غرورم باش ...

نه

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

اول اینکه هیچ چیزی رو نزار تو زندگیت حسرت بشه وقتی میتونی انجامش بده (البته بدون آسیب رسوندن به دیگران )

خیلی کوتاه بهش پیام بده اگه دیدی مشتاقه تو جواب دادن ادامه بده ولی خوب خیلی مراقب باش که این علاقت باعش نشه ازت سو استفاده بشه یه حریمهایی رو باید حفظ کرد تا به ازدواج برسه 

مرنج و مرنجان
ما پسرا از دخترایی که آویزونن خوشمون نمیاد ولی حالا میگی بعدا حسرت میشه دیگه کاری ندارم

همچنین

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃