2777
2789
عنوان

پسرا میاین؟💯

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 50 پست
اول اینکه هیچ چیزی رو نزار تو زندگیت حسرت بشه وقتی میتونی انجامش بده (البته بدون آسیب رسوندن به دیگر ...

با بند اول جملت مخالفم

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
تو ۱۸سالگی دنبال این کارا نباشید لطفا. پیشرفت کن و ادامه تحصیل بده. تا پسرها دنبال تو باشند نه شما د ...

قشنگ بود ممنونم💜

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ی سیلی بزن ب خودت حالت جا بیاد ک میخوای ب پسری پیام بدی ک تره برات خورد نمیکنه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

هرگز این کارو نکن 

هجده سالگی وقت این کاراس؟؟؟ 

درستو خوب بخون مستقل بشو برو تو جامعه سنت بیشتر بشه با ی آدم درست آشنا بشی 

پسر ۲۰ ساله دهنش بو شیر میده تا ۲۵ سالگیش هم نمیشه روش حساب کرد 

درگیر چی خودتو می‌کنی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ی سیلی بزن ب خودت حالت جا بیاد ک میخوای ب پسری پیام بدی ک تره برات خورد نمیکنه

عالییی ممنونم🥲💜

سر این دل خیلیا رو شکستم...درست میگین

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
منظورمو شاید خوب متوجه نشدین منظورم اینه پسر کلن بفهمه دختر عاشقشه غرورش میزنه بیرون و مثلن کیف میکن ...

همینطوره ولی من احساس کردم منظورتون چیز دیگه ایی بود

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

رو این ویژگیتم کار کن قرار نیس هرچی میخوای بهش برسی دختر خوب وگرنه اذیت میشی بعدا،بچسب ب درست ،ب وقتش احساستو هرج ادمی کن ک ببینه ن ک حتی پیامتم جواب نده 

حااااااالا اگه میگی مرغت ی پا داره ی پیام تبریک بفرس ن صمیمی و...سین کرد ک حرف بزنین و کش بده حرفو سینم نکرد ب هر جون کندنی بندازش دور 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام