2777
2789
عنوان

پسرا میاین؟💯

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 50 پست
هرگز این کارو نکن  هجده سالگی وقت این کاراس؟؟؟  درستو خوب بخون مستقل بشو برو تو جامعه سن ...

درسته چش💜

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
37 تو همین سن اینو یاد بگیر چن قطعا بعدها حسرتشو میخوری . دل بلاتکلیف باشه زندگی خیلی سخت میشه&nbs ...

درست میگین ولی من یه بار اینکار رو کردم غرورم کلا شکست برا همین میگم اسی این کارو نکنه شکستن غرور خیلی بده حتی اگه طرف قبولت کنه

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالییی ممنونم🥲💜 سر این دل خیلیا رو شکستم...درست میگین

هنو کلی ادم هستن باهاشون اشنا شی و فرصت بدی دختر ،وانده سر ادمای بی ارزش ،بخداااا ک انقد خوبی انقد خانومی انقد زیبایی ک لیاقت ی عشق واقعی رو داری جانم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

37 تو همین سن اینو یاد بگیر چن قطعا بعدها حسرتشو میخوری . دل بلاتکلیف باشه زندگی خیلی سخت میشه&nbs ...

جناب اسی بلاتکلیف نیس،فقط وابسته س یا هرچی نمیخواد قبول کنه وگرنه تکلیفشو میدونه 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه بارخوردت کرده جواب نداده الان نوبت اونه اگه براش مهمی یه قدم بیاد جلوتو تو سن ۱۸ سالگی معلمی موفق ...

ممنونم چش💜

درست میگین ولی من یه بار اینکار رو کردم غرورم کلا شکست برا همین میگم اسی این کارو نکنه شکستن غرور خی ...

پس بلاتکلیف نموندی که ببینی شکستن غرور اصلا در کنارش به حساب نمیاد . این تجربه شخصی بندست و به نظرم هیچ چیز توی زندگی سخت تر از این نیست که شرمنده دلت باشی و بخوای هر روز عذاب بکشی که اگر فلان کارو میکردم اینطور نمیشد و... سختیهای زیادی کشیدم توی زندگیم همه فراموش میشن ولی دل نه نمیشه 

مرنج و مرنجان
هنو کلی ادم هستن باهاشون اشنا شی و فرصت بدی دختر ،وانده سر ادمای بی ارزش ،بخداااا ک انقد خوبی انقد خ ...

ممنونم ازتون🥺🤍

همین وابستگی هم با پیام دادن مشخص میشه یا اون شخص میگه نه یا بله

قبلا نه ش رو گفته ب اسی با سین. نکردن پیاماش و سردیش😉

پس بلاتکلیف نموندی که ببینی شکستن غرور اصلا در کنارش به حساب نمیاد . این تجربه شخصی بندست و به نظرم ...

ببینید من دخترم شاید دیدگاهم با شما فرق کنه نظر من اینه طرف باید خودش تورو پسند کنه اینکه غرورتو بشکنی و به خودت ارزش قائل نشی این فاجعس من از بلاتکلیف موندن بدم میاد حس میکنم برا خودم ارزش نمیدم 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
تا نگه دل قبول نمیکنه اگه عشق زیاد باشه که بدتر ده بارم بگه نه باورت نمیشه 

باید زد تو دهن اون دل ک هی غرورو زیر پا بذاره، ب حرفش گوش بده ادم ابرو هم ب باد میده غرور ک بماند ،استپ باید داد وقتی عقل آلارم میده

باید زد تو دهن اون دل ک هی غرورو زیر پا بذاره، ب حرفش گوش بده ادم ابرو هم ب باد میده غرور ک بماند ،ا ...

تا ابد حق💯