2777
2789

خب برای میهمان کریستال بهتره... میتونی جدا جدا بخری.. شاید توی سرویس کریستال چیزهایی باشه که بدردت نخوره....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واجب نیست دوست داری بخر

ولی از نظر من نخر بعد ازدواج هم بگو چهارتا وسایل همسرت بخر

خود منم یک سری وسایل بعد عروسی خریدم ک هم همسرم از قیمت وسایل با خبر شه قدر دان پدرم و تهیه جاهاز باشه

هم  لذت خرید دو نفر رو تجربه کنیم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب برای میهمان کریستال بهتره... میتونی جدا جدا بخری.. شاید توی سرویس کریستال چیزهایی باشه که بدردت ن ...

چیارو بخرم خوبه؟ پیش دستی و آجیل خوریش کافیه؟

پارچ لیوان و قندون و اسکان رو دارم

دارما ولی برای مامانمه و قدیمیه تعدادش هم کم

همون ها الان کلی پولشه و  مدلش مهم نیست , اصل اینه که با این وضعیت اقتصادی چیزی برای خوردن پیدا بشه . مهمونی هم که دیگه مثل قبل زیاد نیست

چیارو بخرم خوبه؟ پیش دستی و آجیل خوریش کافیه؟ پارچ لیوان و قندون و اسکان رو دارم

آره... خوبه... میتونی یه کاسه بزرگ هم برای میوه بگیری (البته میوه رو توی چیزهای دیگه هم میشه گذاشت خیلی مهم نیست)

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
من کامل گرفتم ولی وقتی برنز گرفتم دیگه اون ۴تیکه رو استفاده نمیکنم تو عیدا مثل اجیل خوری و میوه خوری ...

اگه جا داری نگه‌دار و تنوعی استفاده کن

اگرنه بفروششون

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارما ولی برای مامانمه و قدیمیه تعدادش هم کم

سرویس چینی که برای سرویس غذاست ..کریستال برای پذیرایی هست ..اتفاقا من دوروز پیش رفتم برای دخترم دیدم .قیمت ها مه سرسام اوره ..ولی حتما براش می خرم ..چون خودم داشتم وواقعا می دونم لازم هست

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
براي پذيرايي هم چيني هست 

هست..استفاده می کنم ..ولی کریستال ..احیل خوری و فنجون ست خودش و شکلات خوری ست خودش برای مهمون بهدخصوص عروس خیلی شکیل تر و زیباتر

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است