2777
2789

میخوام بعد اتمام کارشناسیم کنکور تجربی بدم رشته‌مم انسانی بوده لازمه برا شرکت تو کنکور تجربی امتحانات نهاییشو شرکت کنم؟

بله تازه فک کنم کلاس اجباری قبل از امتحانم داره

جزئیاتشو باید از مدرسه بزرگسالان شهرتون بپرسید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله باید ترمیم کنید نهایی هارو حتما

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

خسته نباشی دلاور میخوای ندی؟اونم الان که تاثیر داره

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

ببین دقیق نمی دونم ولی با توجه به اینک پارسال خودم دیپلم گرفتم میشه اینکارو کنی ولی چون نهائیای اختصاصیای رشته ای ک میخوای بری و ندادی خیلی ترازت پایین میاد تازه این در صورتیه ک دیپلم و نهائیای خودت نظام جدید باشن

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

۵۰ درصد تراز کنکور از معدل نهاییاس

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

ببین دقیق نمی دونم ولی با توجه به ایمک پارسال خودم دیپلم گرفتم میشه اینکارو کنی ولی چون نهائیای اختص ...

نظام جدیده

منم یچیزایی خوندم من اینطور فهمیدم که میشه کنکور بدی ولی ترازت میاد پایین

نظام جدیده منم یچیزایی خوندم من اینطور فهمیدم که میشه کنکور بدی ولی ترازت میاد پایین

چون زیست و ریاضی و زمین شناسی نهائی ندادی دیگ

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید