2777
2789
عنوان

لطفابیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 45 پست
نه اونجا هم خیلی بده اطلاع دارم. البته آلمانه بده ولی باز بهتره 

بايد فطعا قبل از تصميمت با يكي كه اين راهو رفته صحبت كني 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ماام بریدیم اما سر زندگیمون قمار نمیکنیم

من شرایطم فرق می‌کنه واقعا دیگه نمیتونم. به مرز خودکشی رسیدم یا می‌ره آدم کشته میشه یا می‌ره که می‌ره. ولی واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم موندم   نمیدونم چطور بگم بفهمی حالمو 

یعنی مطمعنی اگر بری کشور غریب اونجا دیگ به فکر خودکشی نیستی؟

حداقل برم اگه نشد برگشتم اینجا با خیال راحت میزنم زمین زندگی میکنم حداقل آدم روحیش باز میشه بخدااصلا نمیدونم چیکار کنم 

حداقل برم اگه نشد برگشتم اینجا با خیال راحت میزنم زمین زندگی میکنم حداقل آدم روحیش باز میشه بخدااصلا ...

نمیدونم چی بگم اگر میخواستی قاچاقی نری میگفتم بهترین کاره،درکل سعی کن بااین روحیه خودکشی نری چون مهاجرت روحیه قوی میخواد یه انگیزه قوی میخواد 

نمیدونم چی بگم اگر میخواستی قاچاقی نری میگفتم بهترین کاره،درکل سعی کن بااین روحیه خودکشی نری چون مها ...

ببین من خودمو میشناسم اگه برم. بشه که هیچ اگه نشه قشنگ میام سر جام می‌شینم 

ببین من خودمو میشناسم اگه برم. بشه که هیچ اگه نشه قشنگ میام سر جام می‌شینم 

ایشالله ک بشه ولی اصلا  فکر خودکشی نکن دیگ  یه جمله هست من خیلی بهش ایمان دارم (به مو میرسه اما پاره نمیشه)خودمم روزای سخت داشتم فکر خودکشی هم بودم اما همیشه دنبال یه راهی ام ک شرایط بهتر کنم نه بدتر ،بگرد دنبال یه راهی ک مطمعن باشی ازش نه یه راه تماما پرریسک