سلام من ماه دیگه ۲۵برنامه ریزی کردم برم ترکیه بمونم واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا دیگه رد دادم بنظرتون موفق میشم؟ واقعا دیگه نمیتونم اینجا بمونم میخوام برم چار پنج ماه ترکیه کار کنم. و بعد. پناهندگی آلمان
آخه ترکیه هم شد جا مردمش محل ایرانیا نمیدن مثل ایرانیا ک به افغانیا محل نمیدن کار ک اصلا نیست،خیلی خیلی گرونی هست باید سرمایه زیادی با خودت ببری اگر داری بسم الله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببين مگه كار هست تركيه كه ميخواي بري ؟ زبونشون رو مگه ميدوني؟ آذري هم باشي با استانبولي فرق داره و زمان ميبره ياد بگيري غير از اون تا ادم راه و چاه دستش بياد پول نياز داري براي چن ماه كه از قبل بايذ داشته باشي ، پناهندگي هم فكر نكنم اسون باشه ، شرليط پناهنده ها و كمپ ها فكر نكنم خوب باشه ، در مورد پناهندگي اطلاعات ندارم ، ولي وضع اقتصادي تركيه هم داغونه مهاجر هم زياد ريخته كشورشون اونا هم شاكين
اسی گفتی قاچاقی یاد پسر فامیلمون افتادم رفت اول ترکیه بعدش نمیدونم یکی از دریاهای یونان بود اونم میخواست بره آلمان انداختنش تو آب اگر شنا بلد نبود مرده بود خلاصه با کلی سرافکندگی برگشت ایران