2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست
من توی بارداریم متوجه خیانتش شدمو بخشیدمش باالتماساش . الان دوباره چند روز پیش یکی از دوستاش عکس کلی ...

منم عین شماهرچی فک میکنم دنبال یه ایرادازخودمم هستم نمیبینم نمیدونم چراااا😭😭

من هنوزازدواج نکردم نامزدمه ازش خیانت دیدم ولی نمیتونم به روش بیارم چون زرنگ ترازاین حرفاست پاک میکن ...

ایکبار تیز باش و با سیاست جلو برو  اگه دیدی آدم نشد جدی برخورد کن اگه بازم نشد اون سی خودش تو سی خودت طلاق راحت این آدم ارزش نداره که تو بخاطرش کوچیک بشی

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم عین شماهرچی فک میکنم دنبال یه ایرادازخودمم هستم نمیبینم نمیدونم چراااا😭😭

بعضی ها توی ذاتشرپون هست نمیتونن با یک نفر باشن مرض جنسی دارن  ربطی به عیب و ایراد نداره خوشگلم

بهش میگم چجور تونستی خیانت کنی با لوله جارو برقی با دمپایی لا انگشتی. میگم توضیح بده قانع کننده بود ...

منم همین کارو کردم اول یکی لو داد بعد گفتم شایددروغ میگه ولی چندروزپیشم احساس میکردم بایکی صحبت میکنه ازم مخفی میکنه رفتم پیش دعانویس بهم گفت شوهرت بایکی درتماس ولی رابطه ای درکارنیس

منم همین کارو کردم اول یکی لو داد بعد گفتم شایددروغ میگه ولی چندروزپیشم احساس میکردم بایکی صحبت میکن ...

چه در تماس چه رابطه  باهاش حرف بزن اگه پیچوند بترسونش  اگه نترسید ولش کن بره چرا چسبیدیش