وقتی شوهرتون بهتون خیانت میکنه مثلا خیانتش درحداین باشه که فقط تلفنی باهم درتماس بودن وبه جاهای دیگه ای کشیده نشده و ازش مدرکی هم نداری که شرمندش کنی اونوقت ناراحت میشین یابیخیال چی کارمیکنید؟
من هنوزازدواج نکردم نامزدمه ازش خیانت دیدم ولی نمیتونم به روش بیارم چون زرنگ ترازاین حرفاست پاک میکن ...
ایکبار تیز باش و با سیاست جلو برو اگه دیدی آدم نشد جدی برخورد کن اگه بازم نشد اون سی خودش تو سی خودت طلاق راحت این آدم ارزش نداره که تو بخاطرش کوچیک بشی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بهش میگم چجور تونستی خیانت کنی با لوله جارو برقی با دمپایی لا انگشتی. میگم توضیح بده قانع کننده بود ...
منم همین کارو کردم اول یکی لو داد بعد گفتم شایددروغ میگه ولی چندروزپیشم احساس میکردم بایکی صحبت میکنه ازم مخفی میکنه رفتم پیش دعانویس بهم گفت شوهرت بایکی درتماس ولی رابطه ای درکارنیس