2777
2789
عنوان

خیانت

213 بازدید | 29 پست

وقتی شوهرتون بهتون خیانت میکنه مثلا خیانتش درحداین باشه که فقط تلفنی باهم درتماس بودن وبه جاهای دیگه ای کشیده نشده و ازش مدرکی هم نداری که شرمندش کنی اونوقت ناراحت میشین یابیخیال چی کارمیکنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جررش میدم یعنی چی یعنی اینقد بی ارزشی که بیخیال بشی باید پیگیری کنی تا از این غلطا نکنه شده حتا عاشقشم باشم بمیرم براش بعد اون نفسم بگیره بازم طلاق میگیرم باهاش زندگی نمیکنم به هیچ عنوان حرف اخرم

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

چی کارمیکنی چه رفتاری ازخودتون نشون میدین؟

بهش میگم چجور تونستی خیانت کنی با لوله جارو برقی با دمپایی لا انگشتی. میگم توضیح بده قانع کننده بود یا نبود میرم پیش دعا نویس واقعی و میپرسم راست میگه یا نه. اگه دروغ که طلاق اگه راست که باهاش قهر میکنم باید نازمو بکشه اونقد تا بمیره

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

جررش میدم یعنی چی یعنی اینقد بی ارزشی که بیخیال بشی باید پیگیری کنی تا از این غلطا نکنه شده طلاق میگ ...

من هنوزازدواج نکردم نامزدمه ازش خیانت دیدم ولی نمیتونم به روش بیارم چون زرنگ ترازاین حرفاست پاک میکنه یکی دیگه آمارشوبهم داده خودمم چندباری احساس کرده بودم ولی ازش مدرکی نداشتم