2777
2789
عنوان

ویروس جدید

6105 بازدید | 18 پست

سلام این ویروس جدید کی تب تموم میشه ۲ش هفته پیش تب کرده دوبار بردم دکتر خسته شدم اگه هر ۴س استا ندم می‌ره بالا آنتی بیوتیک هم میخورن سرفه هم دارن 

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

تب بیشتر از پنج روز باید آزمایش بدین حتما که دلیلش مشخص بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای طول میکشه پسر من یکهفته درگیره هنوزم داروش تموم نشده بود تب کرد دوباره زنگ دکتر زدم گفت باز یکی ...

خسته شدم بچه ها ضعیف و بی حال شدن

کرونا شرف داره به این ویروس . همه درگیر شدیم .حدود یه ماه طول می‌کشه کامل خوب شیم .من دو هفته هست در ...

والا من دوبار بردم دکتر 

تقویتون کن گوشت بلدرچین سوپ کن کباب تابه ای گوشت توی شیشه حریره بادوم پسر منم از بس چرک خشک کن خورد ...

اره امشب چلوگوشت گذاشتم 

موقع مریضی بی حال میشن و بی اشتها

بچه های من ک تموم نشدن  یک هفته هرشب تب شدید در حد کبودی الآنم گوش درد و مشکل شنوایی

گوش درد رو آزمایش خون بده عفونت خون نکرده باشه

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
وای طول میکشه پسر من یکهفته درگیره هنوزم داروش تموم نشده بود تب کرد دوباره زنگ دکتر زدم گفت باز یکی ...

ببخشید عزیزم پسر شما روزا هم  تب داشت  شما آزمایش دادین واینکه چه آنتی بیوتیکی دادین خسته شدم به خدا

پسرم پنج روزه در گیره این ویروسه بعد دکترش،میگه ویروس آنتی بیوتیک نمیخواد