2777
2789
عنوان

ویروس جدید

6104 بازدید | 18 پست

سلام این ویروس جدید کی تب تموم میشه ۲ش هفته پیش تب کرده دوبار بردم دکتر خسته شدم اگه هر ۴س استا ندم می‌ره بالا آنتی بیوتیک هم میخورن سرفه هم دارن 

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

تب بیشتر از پنج روز باید آزمایش بدین حتما که دلیلش مشخص بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کرونا شرف داره به این ویروس . همه درگیر شدیم .حدود یه ماه طول می‌کشه کامل خوب شیم .من دو هفته هست در گیرم هنوز گلوم درد می‌کنه مرتب باید آب و دمنوش مصرف کنم دکتر هم تاثیر نداره

وای طول میکشه پسر من یکهفته درگیره هنوزم داروش تموم نشده بود تب کرد دوباره زنگ دکتر زدم گفت باز یکی ...

خسته شدم بچه ها ضعیف و بی حال شدن

کرونا شرف داره به این ویروس . همه درگیر شدیم .حدود یه ماه طول می‌کشه کامل خوب شیم .من دو هفته هست در ...

والا من دوبار بردم دکتر 

تقویتون کن گوشت بلدرچین سوپ کن کباب تابه ای گوشت توی شیشه حریره بادوم پسر منم از بس چرک خشک کن خورد ...

اره امشب چلوگوشت گذاشتم 

موقع مریضی بی حال میشن و بی اشتها

بچه های من ک تموم نشدن  یک هفته هرشب تب شدید در حد کبودی الآنم گوش درد و مشکل شنوایی

گوش درد رو آزمایش خون بده عفونت خون نکرده باشه

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
وای طول میکشه پسر من یکهفته درگیره هنوزم داروش تموم نشده بود تب کرد دوباره زنگ دکتر زدم گفت باز یکی ...

ببخشید عزیزم پسر شما روزا هم  تب داشت  شما آزمایش دادین واینکه چه آنتی بیوتیکی دادین خسته شدم به خدا

پسرم پنج روزه در گیره این ویروسه بعد دکترش،میگه ویروس آنتی بیوتیک نمیخواد 

2790
2778
2791
2779
2792