2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با تجویز پزشک برای مشکل افسردگیم فلوکستین میخورم الان بعد از سه ماه دگ روزی سه تا ۲۰ 

خیلی شاد و ریلکس و بیخیالم می‌کنه

واسه افکار منفی و حوصلمم قرصای دیگه نوشته

ولی نمی‌دونم حتی فلوکستینم مناسب سنت هست یا نه بدون تجویز پزشک خطرناکه داروی عصاب مصرف کنی 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

گلم اینجوری واقعا درست نیست. ولی اگه هیچ راه دیگه ای نداری آسنترا ۵۰ بگیر و از یک چهارم قرص شروع کن و طی دو هفته به یدونه کامل برسون. صبح ها بعد از صبحانه.

حداقل ۶ماه هن باید بخوری و بعد همون جور که به تدریج شروع کردی کم کنی و بعد قطع کنی. مبادا یهو دیگه نخوری

من با تجویز پزشک برای مشکل افسردگیم فلوکستین میخورم الان بعد از سه ماه دگ روزی سه تا ۲۰    ...

دکتر روانشناس هم بخوام برم جلسه برام می‌نویسه من بخوام پول جلسه بدم خانواده میفهمن و تا جلسه نرم دارو نمی‌ده 

توبه شکستم🫀🙂

دکتر روانشناس هم بخوام برم جلسه برام می‌نویسه من بخوام پول جلسه بدم خانواده میفهمن و تا جلسه نرم دار ...

اصلا روانشناس حق تجویز دارو نداره فقط مشاوره میده بهت شما اگه بخوای دارو مصرف کنی باید بری روانپزشک 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
گلم اینجوری واقعا درست نیست. ولی اگه هیچ راه دیگه ای نداری آسنترا ۵۰ بگیر و از یک چهارم قرص شروع کن ...

تاثیرش چطوره قشنگ حالیت میشه بهتر شدی یا بعدش بر میگرده؟

افسردگیم جوریه تو فضای خونس مدرسه میرم شادم میام خونه اینجوری میشم انگیزه ندارم افکار منفی ندارم فقط حوصله ندارم همیشه تو اتاقم 

توبه شکستم🫀🙂

تاثیرش چطوره قشنگ حالیت میشه بهتر شدی یا بعدش بر میگرده؟ افسردگیم جوریه تو فضای خونس مدرسه میرم شاد ...

گلم پس این افسردگی نیست. دنبال دارو نباش.

احتمالا محیط خونه یه مشکلی داره و اذیتت میکنه. سعی کن سرتو گرم کنی ورزش و کتابخونه برو خونه نمون