2777
2789

یک هفته در ماه ،مغزم تصمیم میگیره تموم حرفای ناراحت کننده ای که از اول زندگی تا الان شنیدمو با پخش تصویر فول اچ دی و صدا (صداگذاری سینمایی) و خلق جلوه های ویژه تو مغزم پلی کنه بعد ریز و مرموز بهم بخنده که دیدی روزتو خراب کردم 😅😂 اینجوری توصیفش میکنم چون به نظرم خیلی زبل و نامرده ...حرفای ناراحت کننده اقوام ،همکارا،دوستا در مورد ظاهر یا هرچی ...یه همکاری چند سال پیش بهم گفته بود تو برای ازدواج آماده نیستی پرسیدم چرا گفت هیکلت ریزه ،مردا انتخابت نمیکنن خودش خیلی تپلی بود ....حالا این بهترینش بود که گفتم،هر ایرادی که ازم گرفتن...آیا شما هم اینجوری میشین یا فقط مغز من با من سر جنگ داره ؟ کاش دکمه تعطیلی یا استراحت مغز داشتیم 😁

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من دیشب تاحالا واسه همین فکرا هنو نخوابیدم دیگه دارم تبدیل میشم ب زامبی

من نمیتونم از خواب بگذرم ،ولی انگار برات خیلی ناراحت کننده بوده ،اگر دوس داشتی بگو اگرم نه که هیچی عزیز

من وسواس فکری دارم زمانی که شرایط زندگیم سختیشه و افسردگی میگیرم اینطوری میشم ولی زمانی که افسردگی خ ...

چه خوب ،البته منم مثل شما هستم ولی تو این یه هفته اصلا نمیتونم کنترلی داشته باشم کلی تصمیم راجع به عمل زیبایی میگیرم 😅😄 حتی چندبار دکتر جراح رفتم قبولم نکردن 

مگه میشه اجازه نداد ؟

چرا نمیشه همه میتونن 

بشین یه نگاه به داخل مغزت بنداز خب شلوغه فکر خوبم هست سمی هم هست ولی به بعضی افکارت چون خیلی بهشون فکرکردی بهشون انرژی دادی و بزرگ شدن کل ذهنتو درگیر کردن کافیه اون انرژی رو بذاری به یه فکر دیگت که مثبته 

منفیه خودبه خود کوچیک میشه و دراخر نابود

یه لیوان نوشابه رو در نظر بگیر زیر شیر اب بگیر از این سمت که آب میاد توش نوشابه خارج میشه دقیقا همینه

چرا نمیشه همه میتونن  بشین یه نگاه به داخل مغزت بنداز خب شلوغه فکر خوبم هست سمی هم هست ولی به ...

مرسی عزیزم ،مثال جالبی بود ،درسته حرفتون ،من به انرژی های منفی زیادی اجازه بزرگ شدن میدم ،داره مغزمو از داخل میخوره ،دوروزه اصلا با خانوادم حرف نزدم از بس مغزم پره ،فک کنم برای دوران پریود باید برم پیش دکتر روانشناس 

من نمیتونم از خواب بگذرم ،ولی انگار برات خیلی ناراحت کننده بوده ،اگر دوس داشتی بگو اگرم نه که هیچی ع ...

زیاده حرفاشون ولی همش تو فکر میرم که چرا باید این حرفا ب من زده بشه یا این رفتارا با من بشه من که همه جا براشون بنفع بودم یا تا چیزی نگن چیزی بهشون نمیگم تا ناراحت نشن با اینکه جوابشونم تا حدی میدم باز ناراحتم خودمو ضعیف میبینم حرصم‌ میگیره تا صب فکر میکنمو حرص میخورم هرچن وقت یبار شدید میشه این فکرا و خوابو خوراکو ازم‌میگیره و فکر ب اینکه چجور مثل خودشون بشم بهم فشار میاره هچکدومشونم‌ نمیدونن با کارو حرفاش ب این روز میوفتم خیلی جلوشون خودمو قوی نشون میدم ولی خستم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
مرسی عزیزم ،مثال جالبی بود ،درسته حرفتون ،من به انرژی های منفی زیادی اجازه بزرگ شدن میدم ،داره مغزمو ...

آره عزیزم مشاوره خوبه وقتی صحبت کنی راجع به چیزایی که اذیتت میکنه آرومتر میشی 

ذهنتو کنترل کن هممون میتونیم مراقب افکارمون باشیم خیلیم مهمه چون بازتاب افکارمون به زندگیمون برمیگرده

زیاده حرفاشون ولی همش تو فکر میرم که چرا باید این حرفا ب من زده بشه یا این رفتارا با من بشه من که هم ...

درکت میکنم ،خونه ماهم همینه ،من بادمادرم ۱۸ سال اختلاف سنی دارم ولی خیلی همو نمیفهمیم ،حتی وقتی میخواد باهام دردل کنه ناراحتم میکنه 😅 چون همدیگه رو درک نمیکنیم و اینو پذیرفتم ،الان دیگه از اون بابت تحت فشار نیستم ،فقط حرفای دیگران راجع به ظاهر تو دوران پریودم روانیم میکنه ،بایذ بریم مشاورت

آره عزیزم مشاوره خوبه وقتی صحبت کنی راجع به چیزایی که اذیتت میکنه آرومتر میشی  ذهنتو کنترل کن ...

موافقم من که از زندگی به کل میفتم ،ممنون گلم

درکت میکنم ،خونه ماهم همینه ،من بادمادرم ۱۸ سال اختلاف سنی دارم ولی خیلی همو نمیفهمیم ،حتی وقتی میخو ...

نمیتونم برم مشاور خودم رفتم رشته روانشناسی ببینم میتونم ب خودم کمک کنم‌یا بدتر میشم تازه🥲

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰