2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست
چیکارکنم رفیق زندگیم مریض گونس

هرچی زندگی میذاره جلوت باید یه طوری از پسش بربیای . هیچکس مارو اونقدی که فک میکنه دوسمون نداره نمیدونم چن سالته ولی وقتی 20 رو میگذرونی تازه متوجه اینا میشی. باید تمرکزت رو از اونا به خودت بدی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم ❤️🥺

جدی گفتما 😉

اگر حس میکنی تنهایی ایدیمو میدم هر وقت دوست داشتی بیا درد و دل کن شاید بتونم یه کوچولو از غمت کم کنم🙃

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

آدما تنها به دنیا میان 

تنها رنج می کشن 

تنها  روحشون بزرگ میشه

منظورم حضور خانواده یا عدم حضورشون نیست

وقتی سرت درد می کنه فقط خودت اون درد رو حس می کنی

ده نفرم دورت باشه نمی تونه کاری برات کنه اون درد فقط برای توئه

آدم تنهاست ذاتا

تنهام از دنیا میره

تنهایی رو باید پذیرفت چیز بدی نیست

اتفاقا همیشه یادت میاره که جز

خدا هیچ کس هیچی ازش برنمیاد 

به این چشم به تنهایی نگاه کن که خدا دور وبرت رو خلوت کرده که بری سمتش فقط به اون تکیه کن همدمت باشه

به مهربونی خدا ایمان داشته باش

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است

عزیزم منم دوست دارم🌹،اینو بدون خودکشی پایان رنج نیس،آغاز رنج هست تا قیامت،پیشنهاد میکنم بیا سایت داداش رضا،با خوندن مطالبش زندگیت متحول میشه  @dadashreza.com،و همچنین کانال تلگرام یا ایتا استاد محمد شجاعی،ویس های زیادی تو کانالش هست که از خواب غفلت بیدارت میکنه،موفق باشی گلم🌱☘🌼

مرسی عزیزم واقعابرام ارزشمند

فدات❤️❤️❤️❤️

فقط یه چیز میگما حتما حتما حتما قبل از اینکه دست به خودکشی و اینا بزنی این حرف منو یادت بیار 

هیچوقت قدماتو از خدا زودتر برندار هم قدم باش باهش 

ما عیبمون اینه از خدا جلو تر میریم به خودش نمیسپری

در ضمن دوست گلم ما نمیتونم همه رو از خودمون راضی نگه داریم و همه ام نمیتونن با شرایط ما پیش برن🙂

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
دقیقا💔.روی صحبتم به اونایی که میگن خودتو دوست داشته باش.وقتی حس میکنی نجسی چه شکلی باید خودتو دوست ...

معلومه که سخته

جونه دلم هممممممههه ی ادما یه قسمت تاریک وترسناک وکثیف شیطانی تووجودشون دارن یه قسمت روشن و مهربون وخیرخواهی و...به هرکدوم ابو غذابدی اون قوی ترمیشه وقتی خودت داری بخش قشنگ وجودتو نادیده میگیری معلومه بخش نجست هی قدرت میگیره وبیشترازقبل روزاتوسیاه میکنه

اول بیابپذیر که توم مثل همه نصف وجودت سیاهه نصفش سفیدبعد سعی کن کم کم بخش سفیدتو ببینی بهش گوش بدی بهش توجه کنی  اینطوری کم کم‌میتونی خودتو باهمه ی خوبیاوبدیات دوست داشته باشی تازه بعدش میبینی بقیه هن بیشترازقبل دوست دارن

عزیزم منم دوست دارم🌹،اینو بدون خودکشی پایان رنج نیس،آغاز رنج هست تا قیامت،پیشنهاد میکنم بیا سایت دا ...

مرسی عزیزم❤️🥲

دقیقاعزیزم همینطوره  برای همینه که دارم نابودمیشم 

ممنونم عزیزم 

از کی و چرا این طوری فکر کردی؟ چیشد که این شد؟ منبع شو پیدا کن و با خودت حلش کن... 

از وقتی که تمام دوستام و خانوادم رو از دست دادم.چون به نظرم آدم وقتی تنها میشه واقعا میتونه ببینه چه خبره و از چی ساخته شده.همش حس میکنم تقصیر خودمه که هیشکی پیشم نیست و تنهام.من هنوز مدرسه میرم(از این جوجه های نینی سایتی نیستم کنکوریم).تا حالا شده تو مدرسه تنهایی بری دستشویی درو قفل کنی همش اونجا گریه کنی؟ناهارتو بندازی سطل آشغال بعد به مامانت بگی ناهار خوردم؟تا حالا شده بری پشت بوم و وسوسه شی خودتو پرت کنی؟من تجربه کردم همشو

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞
بابا چطور دلت میاد ما که اخر میخوایم بمیریم همش ی بار فرصت زندگی کردنو داریم این چه کاریه 

بعضیا میخوان زودتر بمیرن راحت شن🥺

از وقتی که تمام دوستام و خانوادم رو از دست دادم.چون به نظرم آدم وقتی تنها میشه واقعا میتونه ببینه چه ...

میفهممت، خودت خواستی نباشن؟ یا دیگه اونا نبودن؟ ببین من گاهی فکر میکنم چرا انقد روزای داغونی رو گذروندم اما نگاه میکنم میبینم شاید لازم بوده شاید این بخشی از رشد من بوده... نمیدونم اما میدونم الان کمتر چیزی منو انقد اذیت میکنه... اما نمیخوام شعاری حرف بزنم یا عین مامان باباها نصیحت کنم اصلااا، من یه چند سالی ازت بزرگترم یه موقع هایی که به پوچی میرسیدم و هی هی فکر میکردم میدیدم چرا چرا انقد سوال میکنی تو مخلوق خدایی خدا خواسته به توچه... این حرفا ارومم میکرد الانم همین هرچی تلاش کنم نشه میگم خدا خواسته ولش به من چه.... گاهی یکم ایمانمون به خدا باید قوی تر بشه ارامشمون خیلی بیشتر میشه من خودم اینو با تمام وجود حس کردم❤🫂

میفهممت، خودت خواستی نباشن؟ یا دیگه اونا نبودن؟ ببین من گاهی فکر میکنم چرا انقد روزای داغونی رو گذرو ...

مرسی از حرفای قشنگت  ببین اول اونا فاصله رو شروع کردن.یعنی فرض کن در عرض یک هفته تنها ترین شدم.بعد اون دیگه نخواستم و نمیخوام سمت کسی برم چون فهمیدم بلد نیستم صحبت کنم و ارتباط برقرار کنم.گاهی اوقات به خودم میگم شاید علت خلقت من همین بوده.یه نقش فرعی باشم تا بتونم به بقیه کمک کنم برای رسیدن به نقش اصلی و ستاره شدن.و یک چیز دیگه.اسی رو من نمیدونم اما من دیگه حتی بلد نیستم شاد باشم.با یکسری چیزا مثل گوشی فقط ناراحتیم یادم میره شادم نمیکنه.کاش همون بچه ی کوچولویی بودم که بی هوا میخندید