2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست
مرسی از حرفای قشنگت   ببین اول اونا فاصله رو شروع کردن.یعنی فرض کن در عرض یک هفته تنها ترین شد ...

یه چیزی بهت بگم عزیزم، منم یه زمانی خیلی غصه خوردم چرا کسی رو ندارم چرا همه ضربه میزنن من که خوبی کردم... بعد میدونی چیشد افسردگی شدید.. اما الان چی دارم؟ یه ادم قویم ( نه خارق العاده اما قوی ترم) رفتار ادما دیگه اذیتم نمیکنه یاد گرفتم ارزششون و خودشون تعیین میکنن یاد گرفتم روی اعتماد به نفسم کار کنم اینو یه روزه بدست نیاوردم به مرور.. ادما دیگه نمیتونن زمینم بزنن چون اونقد ارزش و جایگاه خودمو بردم بالا (نه خودشیفتگی ها) کنترلم رو خودم رفته بالا، و اینو میدونی نحوه تفکر و رفتار با خودت عملکرد ادما نسبت به تو رو میسازه... با این تغییر رفتار بهتری از ادما میبینم... میشه اینجور نگاه کرد که زندگی با تغییر و رشدشه که قشنگه... و ما ادم بزرگ بالغا کمتر مثل کودکی سرخوشیم متاسفانه چون دغدغه هامون بزرگ شده پس اینم بخشی از رشده، مراقب خودت باش حتما این بین🌺

یه چیزی بهت بگم عزیزم، منم یه زمانی خیلی غصه خوردم چرا کسی رو ندارم چرا همه ضربه میزنن من که خوبی کر ...

مرسی عزیزم بابت حرفات  عین یک بمب انرژی مثبثی برام    تمام سعیم رو میکنم به حرفات عمل کنم

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم بابت حرفات   عین یک بمب انرژی مثبثی برام     تمام سعیم رو میکنم به حرف ...

حداروشکر که مثبت بود برات😍🫂 خودت باش و ارزش وجودی ات... چون نقش اصلی داستان زندگی خودتی❤

وای من همیشههه ب این فکر میکردم 😄😄😄

😅👋🏻 سلام همزاد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.