2777
2789
عنوان

کسی استرالیا مهاجرت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8296 بازدید | 77 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیفده سالمه شونزده سالگی تنها رفتم ترکیه و دوماه موندم و الانم تا خرداد میرم کانادا  و تنها ...

کار خیلی خوبی میکنی عزیزم موفق باشی😘

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊
ویزای تلنت داره میگیره ینی همون نخبگان یه سری شرایط خاصی داره فقط به بعضیا میدن

عزیزم میشه شرایط ویزای تلنت را بگی ؟ استرالیا خیلی خوبه بهتر از امریکا و اروپاس زندگی اصلا نگران نباش ،یکم مردم نژادپرست هستن البته ولی نگران نباش هر چی هست از ایران بهتره 

ارزششو صددرصد داره نگران نباش عزیزم دور بودنم عادت میکنی اینقدر مردمش مهربونن که اصلا احساس غریبی نم ...

انسان هیچوقت به دوری و دلتنگی عادت نمیکنه جاش همیشه تو یه گوشه از قلب آدم خالی میمونه و حسرتش به دل

عزیزم میشه شرایط ویزای تلنت را بگی ؟ استرالیا خیلی خوبه بهتر از امریکا و اروپاس زندگی اصلا نگران نبا ...

عزیزم باید نخبه باشن و مقالات بین المللی زیاد داشته باشن مقالات ای اس ای و هر اکتشاف و اختراعی داشته باشن عالیه و مسایلی از این‌قبیل.تو حوزه کاری خودشون سرامد باشن.مثلا همسر من حدودا ۱۱۲/۱۱۳تا مقاله ای اس ای دارن عضو انجمن متخصصین قلب اروپاست و امسال دانشمند برتر جهان شد و جزو دو درصد دانشمند برتر جهان هم هست همه اینا کمک کرد تا بتونه این ویزا رو بگیره

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊