2777
2789
عنوان

کسی استرالیا مهاجرت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8296 بازدید | 77 پست

من دو نفرو می شناسم که رفتن و راضین

البته یکیشون با سرمایه زیاد رفت

اون یکی هم متوسط بود سر مایش ولی مثلا می گفت خودش شغلش تو یه شرکت که درآمدش خیلی خوب وزنش اونجا شغلش اینه که پیرمرد پیر زنهارو ببره بگردون باهاشون حرف بزنه تنها نباشن کلی هم پول می دادن

کاربر قدیمی هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خیلی سخته مهاجرت.  ادم خونه و زندگی و اقوام وشهروکشورش رها کنه بره یه قاره دیگه

اره دقیقا 

من تو یه شهر دیگم حسرت اینکه چرا نمیتونم زود به زود خانوادم‌رو ببینم میخورم همش میگم مگه آدم چقدر عمر میکنه که انقدر دور باشه از پدرمادرش 

ولی خیلی سخته مهاجرت.  ادم خونه و زندگی و اقوام وشهروکشورش رها کنه بره یه قاره دیگه

من بشدت وابسته خانوادمم😭

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊
اره دقیقا  من تو یه شهر دیگم حسرت اینکه چرا نمیتونم زود به زود خانوادم‌رو ببینم میخورم همش میگ ...

اینده دخترم مهمتره برام

من دو نفرو می شناسم که رفتن و راضین البته یکیشون با سرمایه زیاد رفت اون یکی هم متوسط بود سر مایش و ...

چه شغل بامزه ای!چه خوشم اومد😂😂😂بپرسم ببینم چطوریه.من خودم شغل هایی که با ادمها در ارتباط باشمو خیلی دوست دارم .

اره دقیقا  من تو یه شهر دیگم حسرت اینکه چرا نمیتونم زود به زود خانوادم‌رو ببینم میخورم همش میگ ...

اره خیلی.  ولی بازم تو یه شهر دیگه مردم باز هم زبون و هم وطنت هستن.  من خودم حاظر نیستم حتی تو یه محله دیگه زندگی کنم.  شدیدا عادت به محله مون دارم

اگه دیدیم اونجا هم ظلم میشه چه کنیم؟ 

ببین. یا باید دست پر بری ببخشید یک چند سالی خودتو پاره کنی تا بتونی دست پر بری. بعدش که بدونی جای پات سفته دیگه ظلم نیس اگرم باشه کمه. مطمئن باشه بهتره. هر کی از فامیل و اشناهامون رفتن تعریف میکنن. و عکساشونو میبینیم کیف میکنیم

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم بچه خواهرشوهرتون که قیافش شبیه سندروم دان بود چی شد؟ 

عزیزم همونجوری هست و سندرم نادر داره اسمشو نمیدونم.متاسفانه بدنش فلجه و نمیتونه حرف هم بزنه و کلا یکجا خوابیده

ببین. یا باید دست پر بری ببخشید یک چند سالی خودتو پاره کنی تا بتونی دست پر بری. بعدش که بدونی جای پا ...

ما در حد شش هفت میلیارد میتونیم ببریم که گفتن فقط نفری ده هزار دلار میشه بیاره هرکس.نمیدونم حالا چجوری باید نقدینگیمون رو ببریم اونجا