2777
2789
عنوان

بی انگیزه های درسی ک خوب شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 31 پست

۴ قسمتش کن اناتومی وانواع بافت های قلب ،نوار قلب، بافت پیوندی خون و اجزاش،دستگاه لنفی .تو ۵ ۶ساعت جمع میشه

چون خودم هفته میش داشتم همین فصلو میخوندم گفتم یه کمکی کرده باشم

Trust your gut🌊🌌🌠
میببینم ولی خیلی وقت میبره و اصلا مشکلم زیست نیست مشکلم این وضعمه که نمیرم بخونم میخوام ولی نمیتونم ...

وای عین من ، یک دوره ای خیلی عالی میخوندم انگیزه ۱۰۰ ولی الان جا زدم به خودم میگم آیندته پاشو بخون میدونم تنها با درس خوندن میتونم به اینده ام امیدوار باشم چون هیچ استعداد دیگه ای ندارم ولی نمیرم دنبالش و دوست دارم فرار کنم، مشاور دارم و کمک خاصی نکرد

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میببینم ولی خیلی وقت میبره و اصلا مشکلم زیست نیست مشکلم این وضعمه که نمیرم بخونم میخوام ولی نمیتونم ...

من دوست دارم بخونم میرم سمتش اصلا نمیکشه مغزم بخونمش میندازم کنار یه ساعت قبل امتحان میخونم نمره خوبی هم میگیرم

توبه شکستم🫀🙂

ببین با هر زور و اجباری هست خودتو بنشون پای درس. شده برای ربع ساعت

شروع کردن سخته بعدش راحت تر میشه

به اینکه چقدر مونده و چقدر سخته و وقت داری یا نه فکر نکن

اگه نمیرسی تموم کنی قسمتهای مهمترشو بخون

فقط بدون نصفه و ناقص بخونی خیلی بهتر از اینه که کلا نخونی

من دوست دارم بخونم میرم سمتش اصلا نمیکشه مغزم بخونمش میندازم کنار یه ساعت قبل امتحان میخونم نمره خوب ...

اها من حدودا اینطوری بودم اینطوری که تا نهمم زیاد نمیخوندما ولی نمره خوب میگرفتم وایی الان اصلا نمیخونم و چون تو کلاسم گوش نمیدم خراب میکنم

خیلی مثل منی من یازدهمم

امسالم هیچ کاری نکردم یعنی هنوز شروع نکردم 

میخواستم این چن روز تعطیلات درس بخونم ولی هنوز استارتشو نزدم😐هدفمم خیرسرم پزشکیه

راهنمایی درسام خیلی خوب بود همیشه اسمم روبرد بود اما از دبیرستان به بعدافت کردم فقط

میخوام اتاقمو از جملات انگیزشی بچسبونم شاید تغییری کردم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
اها من حدودا اینطوری بودم اینطوری که تا نهمم زیاد نمیخوندما ولی نمره خوب میگرفتم وایی الان اصلا نمیخ ...

چقدر خودمی تو هم اصلا سر کلاس گوش نمیدی؟ منممممم

اصلا بنظرم الکی میرم سر کلاس چون تا خودم نخونم حالیم نمیشه و همیشه کلاس حرف میزنم ولی جوریم بخونم شب قبلش استرس میگیرم میخونم منم دوشنه امتحان جامعه دارم  ولی از چهارشنبه سمت کتاب نرفتم و امید دارم فردا بخونم امروز نرفتم مدرسه به بهانه بخونم نخوندم

کلا یازدهم من دهم خیلی میخوندم یازدهم کلا افت کردم 

توبه شکستم🫀🙂

خیلی مثل منی من یازدهمم امسالم هیچ کاری نکردم یعنی هنوز شروع نکردم  میخواستم این چن روز تعطیل ...

مسافرت نرفتیم مثلا میخوام بخونم نخوندم و تو‌اتاق درازم💔😂

توبه شکستم🫀🙂

اها من حدودا اینطوری بودم اینطوری که تا نهمم زیاد نمیخوندما ولی نمره خوب میگرفتم وایی الان اصلا نمیخ ...

نمیشه دوره اول رو با دوره دوم مقایسه کرد

من خیلی خوووب یادمه پایه هشتم رو چون حضوری بود نهمم کرونا امد مجازی

۲۰ الا ۳۰ دقیقه من نهاااایت در طول روز درس میخوندم 

معدلم ۱۹.۵ بود

باهوش بودم ولی اینا ت دبیرستان کار ساز نیست باید خیلی بخونی درسا سنگینه رقابت سنگینه 

پس با دوره اول مقایسه نکن خودتو وضعیتت رو

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
چقدر خودمی تو هم اصلا سر کلاس گوش نمیدی؟ منممممم اصلا بنظرم الکی میرم سر کلاس چون تا خودم نخونم حال ...

برو کتابتو بردار بخون فردا دیر نشه😅

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
مسافرت نرفتیم مثلا میخوام بخونم نخوندم و تو‌اتاق درازم💔😂

منم همش گوشی دستمه😂از این تاپیک به اون تاپیک

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

سلام منم مث تو بودم  انگار میخوندم ولی کامل نمیفهمیدم نمیتونستم درسا روجمش کنم چون انگیزه نداشتم ولی این جملات ومتنهای انگیزشی هیچ تاثیری نداره تا خودت نخوایی اگ هزاربار بنویسی که حفطشون کنی بازم انگار هیچکاری نکردی نیازی نیست مشاوره بری

وقتی واسه خودت برنامه  زمان بندی میکنی بخونی از خیلیا جلوتری اما از خیلیام عقب تر مثلا اونی که از دیروز شروع کرده مسلما از تو جلوتره حتی یک روز 

هیچ کسی نمیتونه جز خودت به خودت کمک کنی سعی کن با شاگردای زرنگ کلاستون دوست بشی این خودش باعث تغییر درونت  میشه وقتی که میفهمی کی و کجا و چه موقع درس میخونه مثلا میفهمی که ساعت 11میخوابه و میخوای که مثل اون باشی  تغییر میکنی

سعی کن هر روز که درس دادن بخونی و روز امتحان فقط مرور کن و درسای عقب افتاده پنجشنبه جمعه بخون وقتی با شاگرد زرنگ کلاستون دوست شدی درسته بهش نمیرسی چون اون از لوله ساله شروع کرده ولی تو  هم از خیلیایی که هنو شروع نکردن جلوتری  هنوزم دیر نیست دوشنبه  امتحان داری اول خودت واسه خودت سوال جواب کن که جواب این چیه سعی کن یکبار از اول فصل و بخونی یکبار از عقب 

فصل چهار زیاد سخت نیست هر کدومو یاد نمیگیری بنویس بعد از خوندن هر گفتار اونا روحفظ کن و بعد مبحث بعد

و برای جبران قبلی ها میتونی روزی نیم ساعت بیشتر قبل و بخونی و حداقل درسای تخصصی سوال داشتی بپرس