سلام بچه ها من قبلا درسم خیلی خوب بود همیشه شاگرد اول بودم تا پایه نهم و با بهترین نمره زدم رشته تجربی و الان دهمم تا امسال من پر انرژی ترین آدم تو محل بودم کسی ک وقتی یکی انگیزش میرف ولس درس خوندن با دو تا جمله بهش روحیه میداد کسی ک وقتی همه میگفتن تجربی سخته تو زرنگی ولی شاید نتونی با جرعت بهشون میگفتم میتونم و واقعا هم میتونستم ولی تابستون امسال یه سری اتفاقا افتاد که من تو زندگیم شکست روحی بدی خوردم و الان نمره خردادماه تو کنکور تاثیر داره و من انگیزه ای برای درس خوندن ندارم اینطوریه ک هنوز میخوام آیندمو بسازم ولی انگار نمیتونم هر چی میخونم تو ذهنم نمیره امسال و کلا خراب کردم نمره هایی گرفتم که تو عمرم بهشون فکرم نمیکردم میخوام که بشم همون آدم قبل ولی چجوری شما راهی بلدین؟؟الان من دوشنبه امتحان زیست دارم و امسال اصلا زیست نمره بالا نگرفتم و واقعا میخوام که جبران کنم ولی از چهارشنبس که هی میخوام بخونم اصلا نمیتونم حتی امروز مدرسه نرفتم که وقت داشته باشم ولی اصلا نخوندم ی فصل کامله ک من باید هر چه زودتر شروع کنم ازتون خواهش میکنم جدی باشید و درک کنید و راه حل بدید و اینم بگم که موقعیت مشاوره رفتن ندارم