2777
2789
عنوان

بی انگیزه های درسی ک خوب شدن بیان

1633 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من قبلا درسم خیلی خوب بود همیشه شاگرد اول بودم تا پایه نهم و با بهترین نمره زدم رشته تجربی و الان دهمم تا امسال من پر انرژی ترین آدم تو محل بودم کسی ک وقتی یکی انگیزش میرف ولس درس خوندن با دو تا جمله بهش روحیه میداد کسی ک وقتی همه میگفتن تجربی سخته تو زرنگی ولی شاید نتونی با جرعت بهشون میگفتم میتونم و واقعا هم میتونستم ولی تابستون امسال یه سری اتفاقا افتاد که من تو زندگیم شکست روحی بدی خوردم و الان نمره خردادماه تو کنکور تاثیر داره و من انگیزه ای برای درس خوندن ندارم اینطوریه ک هنوز میخوام آیندمو بسازم ولی انگار نمیتونم هر چی میخونم تو ذهنم نمیره امسال و کلا خراب کردم نمره هایی گرفتم که تو عمرم بهشون فکرم نمیکردم میخوام که بشم همون آدم قبل ولی چجوری شما راهی بلدین؟؟الان من دوشنبه امتحان زیست دارم و امسال اصلا زیست نمره بالا نگرفتم و واقعا میخوام که جبران کنم ولی از چهارشنبس که هی میخوام بخونم اصلا نمیتونم حتی امروز مدرسه نرفتم که وقت داشته باشم ولی اصلا نخوندم ی فصل کامله ک من باید هر چه زودتر شروع کنم ازتون خواهش میکنم جدی باشید و درک کنید و راه حل بدید و اینم بگم که موقعیت مشاوره رفتن ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری شدم بارها تنها کارت باید شروع کردن باشه ولو فکر کنی خیلی بد میخونی اول یه بار همینطور الکی روخوانی کن ممکنه فکر کنی سخته و یاد نمیگیری ولی باز این کار رو تکرار کن این روش خیلی عالیه خودم تو موقعیت تو بودم این روش خیلی کمکم کرد

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
میتونی بری ویدیو نکته تست این فصلو از هر دبیری ببینی

میببینم ولی خیلی وقت میبره و اصلا مشکلم زیست نیست مشکلم این وضعمه که نمیرم بخونم میخوام ولی نمیتونم اصن بازش ک میکنم میبندم انگار هدف دارم ولی انگیزه نه خودمم خودمو درک نمیکنم😐💔