ghazalammm مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 عنوان بچه ها کسی که با چاقو خودزنی کنه | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 32 پست در اثر مصرف مواده؟؟ 1402/11/21 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 الکلی دیدم این کار و انجام داده.در اثر مصرف زیاد ارع فک کنم اینم الکل میزنه..
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 قطعا میشه ولی همچین کسایی حالشون خیلی بده و سخته خوب شدنش برا دیگران هم خطرناکن یا فقط خودشون
توژاال عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 3607 ولی به سن و سال ربطی نداره عموما نوجوان ها اینکارو میکننتو سن های بالاتر خود زنی باز به نسبت کمتر
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 برا دیگران هم خطرناکن یا فقط خودشون خب اون بستگی به خود طرف داره ولی اگه خوب نشه میتونه خطرناک باشه برای همه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 عموما نوجوان ها اینکارو میکنن تو سن های بالاتر خود زنی باز به نسبت کمتر ۲۹ سالشه عزیزم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 عموما نوجوان ها اینکارو میکنن تو سن های بالاتر خود زنی باز به نسبت کمتر نه اینجور نیستفکر کنم سن های بالاتر خیلیهاشون تنهان زیاد کسی متوجه نمیشهآخه اون که میگی نوجوونا آره ولی در حد خش انداختنه نه در این حد حتی نوجوونی این کارو کنه بیماره از نظر روحی و حالش خوب نیست به سن ربط نداره #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 نه اینجور نیست فکر کنم سن های بالاتر خیلیهاشون تنهان زیاد کسی متوجه نمیشه آخه اون که میگی نوجوونا ... راستش میترسم باهاش حرف بزنم پیام داده جوابشو ندادم دوسم داره
rihon عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3685 ارع فک کنم اینم الکل میزنه.. اگه با کسی تو رابطه ای که این کار و انجام داده .بهت میگم فقط ازش فرار کن .این ادم نه خوشبختت می کنه نه خودش خوشبخت میشه.خانمه میگفت مجبورم تو خونه بمونم که شوهرم بچه هام و با چاقو نزنه یا خود زنی نکنه
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 راستش میترسم باهاش حرف بزنم پیام داده جوابشو ندادم دوسم داره از سر دلسوزی کاری نکن منظورم اینه از سر دلسوزی نرو تو رابطهخودت چی فکر میکنی به نظرت بهترین راه چیه؟ نمیدونم رفیقی چیزی ازش نمیشناسی؟ به رفیقش بگی کمکش کنه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 اگه با کسی تو رابطه ای که این کار و انجام داده . بهت میگم فقط ازش فرار کن .این ادم نه خوشبختت می کن ... راستش داشتم تصمیم میگرفتم باهاش برم تو رابطه یانه...گفتم شاید بشه درستش کنم..استوری شراب و اینا میزاره..قیافش خیلی خوبه ولی نمیدونم چکارکنم
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 از سر دلسوزی کاری نکن منظورم اینه از سر دلسوزی نرو تو رابطه خودت چی فکر میکنی به نظرت بهترین راه چی ... نه ندارم عزیزم..خیلی بهش علاقه پیدا کردم😑اونم درخاست داده که باهم باشیم ولی خیلی میترسم ازش جوابشو ندادم تو میگی چکار کنم؟؟)
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 نه ندارم عزیزم..خیلی بهش علاقه پیدا کردم😑اونم درخاست داده که باهم باشیم ولی خیلی میترسم ازش جوابشو ... نمیدونمممم 😂خیلی سخت شدآخه این رفتارش هزارتا حالت و دلیل میتونه داشته باشه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
rihon عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3685 راستش داشتم تصمیم میگرفتم باهاش برم تو رابطه یانه...گفتم شاید بشه درستش کنم..استوری شراب و اینا میزا ... پس تو خانواده شون هم عادیه این کارش.اگه خودت و دوس داری ازش فاصله بگیر.دو روز دیگه که شما مریض احوال باشی یا بچه کوچیک داری و نیاز به کمک کسی که باید کنارت باشه کنار بطری هاش و دوستاشه پس بیخیال این ادمس
ghazalammm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1420 نمیدونمممم 😂 خیلی سخت شد آخه این رفتارش هزارتا حالت و دلیل میتونه داشته باشه زود عصبانی میشه و پشیمون میشه بعد یه مدتی تقریبا یه شناختایی ازش دارم