2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دیگران هم خطرناکن یا فقط خودشون

خب اون بستگی به خود طرف داره ولی اگه خوب نشه میتونه خطرناک باشه برای همه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عموما نوجوان ها اینکارو میکنن تو سن های بالاتر خود زنی باز به نسبت کمتر

نه اینجور نیست

فکر کنم سن های بالاتر خیلیهاشون تنهان زیاد کسی متوجه نمیشه

آخه اون که میگی نوجوونا آره ولی در حد خش انداختنه نه در این حد حتی نوجوونی این کارو کنه بیماره از نظر روحی و حالش خوب نیست به سن ربط نداره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه اینجور نیست فکر کنم سن های بالاتر خیلیهاشون تنهان زیاد کسی متوجه نمیشه آخه اون که میگی نوجوونا ...

راستش میترسم باهاش حرف بزنم پیام داده جوابشو ندادم دوسم داره

ارع فک کنم اینم الکل میزنه..

اگه با کسی تو رابطه ای که این کار و انجام داده .

بهت میگم فقط ازش فرار کن .این ادم نه خوشبختت می کنه نه خودش خوشبخت میشه.

خانمه می‌گفت مجبورم تو خونه بمونم که شوهرم بچه هام و با چاقو نزنه یا خود زنی نکنه

راستش میترسم باهاش حرف بزنم پیام داده جوابشو ندادم دوسم داره

از سر دلسوزی کاری نکن منظورم اینه از سر دلسوزی نرو تو رابطه

خودت چی فکر میکنی به نظرت بهترین راه چیه؟ نمیدونم رفیقی چیزی ازش نمیشناسی؟ به رفیقش بگی کمکش کنه

اگه با کسی تو رابطه ای که این کار و انجام داده . بهت میگم فقط ازش فرار کن .این ادم نه خوشبختت می کن ...

راستش داشتم تصمیم میگرفتم باهاش برم تو رابطه یانه...گفتم شاید بشه درستش کنم..استوری شراب و اینا میزاره..قیافش خیلی خوبه ولی نمیدونم چکارکنم

از سر دلسوزی کاری نکن منظورم اینه از سر دلسوزی نرو تو رابطه خودت چی فکر میکنی به نظرت بهترین راه چی ...

نه ندارم عزیزم..خیلی بهش علاقه پیدا کردم😑اونم درخاست داده که باهم باشیم ولی خیلی میترسم ازش جوابشو ندادم تو میگی چکار کنم؟؟)

نه ندارم عزیزم..خیلی بهش علاقه پیدا کردم😑اونم درخاست داده که باهم باشیم ولی خیلی میترسم ازش جوابشو ...

نمیدونمممم 😂

خیلی سخت شد

آخه این رفتارش هزارتا حالت و دلیل میتونه داشته باشه 

راستش داشتم تصمیم میگرفتم باهاش برم تو رابطه یانه...گفتم شاید بشه درستش کنم..استوری شراب و اینا میزا ...

پس تو خانواده شون هم عادیه این کارش.

اگه خودت و دوس داری ازش فاصله بگیر.

دو روز دیگه که شما مریض احوال باشی یا بچه کوچیک داری و نیاز به کمک کسی که باید کنارت باشه کنار بطری هاش و دوستاشه ‌‌‌‌پس بیخیال این ادمس